Digidexo.com

Holistisk Oral Skylling for periodontal sykdom

Holistisk muntlig skyllinger blir brukt av de med periodontal sykdom som misliker kunstige ingredienser. Disse skyllinger er laget av dusinvis av selskaper og bruke naturlige produkter som dreper bakterier i munnen, og bidra til å forbedre den generelle tannhelsen til brukeren.

Ingredienser

Herbal skyllinger bruker alle naturlige ingredienser som renser tennene og la pusten frisk. Noen av de mer populære ingredienser inkluderer salvie, myrra, grapefrukt ekstrakt og aloe vera.

Probiotiske Skylling

Probiotiske skyllinger fokusere på å fjerne de dårlige bakteriene i munnen samtidig la bak andre typer bakterier. Bakteriene de etterlater spiser giftstoffer og partikler igjen på tennene.

Populære Merker

Toms of Maine og The Natural tannlege er de to ledende produsenter av holistisk munnskyllinger. Deres produkter er nå tilgjengelige i helse-butikker og noen dagligvarebutikker.

Typer

Holistisk skyllinger er tilgjengelige i veganer eller vegetarianer alternativer. Noen produsenter er også å skape grusomhet-free merker godkjent av People for Ethical Treatment of Animals.

Advarsel

Brukere av disse munnskyllinger bør alltid se etter tegn på en allergisk reaksjon. Enkelte ingredienser i skyllingene kan samhandle dårlig med brukeren og gjøre dem føle seg syk.

Hjemmelaget Skylling

En ts. av tea tree olje eller peppermynte olje blandet med 8 oz. vann gir en enkel og rask hjemmelaget skylling at personer med periodontal sykdom kan bruke hjemme.