Digidexo.com

Hvordan behandle en varmeutslett med Natural Products

Ved hjelp av naturlige produkter har blitt stadig mer populært, og er et alternativ til noen moderne medisiner. Heat utslett oppstår på grunn av fuktige og varme forhold som forårsaker at huden til å svette, men svetten kan ikke frigjøres på grunn av blokkerte porer. Behandling av varmeutslett med naturlige produkter kan være tryggere og fordelaktig på en sak til sak.

Bruksanvisning

Løsne klærne og la huden puste. Prøv å komme i et godt ventilert, skyggelagte området, for å kjøle ned huden. Ved hjelp av en vifte kan også hjelpe denne prosessen.

Ta en kald dusj eller badekar. En lunken bad kan gjøre underverker i dette tilfellet som det bidrar også til å rense porene og kjøle ned huden. Sørg for å lufttørke, da dette vil bidra til utslett i tillegg.

Bruk litt aloe. Aloe fordeler er at det er steroid gratis og har anti-irriterende effekter. Dette bør brukes på områder hvor foraskning eller betennelse oppstår merkbare.

Smør på smør. Kakaosmør bør brukes i varmere tørrere klima for varmeutslett. Påfør små mengder direkte til det berørte området, og også holde området så kul og fri for constrictive klær som mulig.

Bytt ut såpen. Ved hjelp av havremel som du ville såpe i et badekar eller dusj kan også bidra til å kvitte seg med utslett. Det anbefales å koke havregryn i et pustende materiale som en sokk eller provisorisk te-pose.