Digidexo.com

Akupunktur for Cat Allergi

Akupunktur for Cat Allergi


Allergikere er begynt å oppsøke akupunkturbehandling for å lindre sine symptomer. Verdens helseorganisasjon talsmenn effekten av akupunktur for allergi gjennom analyse av positive resultater av en rekke kontrollerte medisinske studier. Med riktig vestlige og østlige diagnose og akupunkturbehandling, kan du motta lindring av katt allergi.

Diagnostisering av Cat Allergi

Hvis opplever hoste, nysing, kløende øyne, rennende nese og / eller hudreaksjoner rundt en husholdning katt, gjør en avtale med en lege eller allergolog. En radioallergosorbent (RAST) test, en enkel hud eller blodprøve, kan utføres for å finne årsaken til allergien. I motsetning til det mange tror, ​​er det ingen allergivennlige kjæledyr, som symptomer kan være forårsaket av selv hårløse dyr. Symptomene varierer fra person til person, og foreldre bør se barnas reaksjoner.

Finn en akupunktør

Etter å ha blitt diagnostisert med en allergi mot katter eller kjæledyr dander, bruke pålitelige kilder for å finne en lokal lisensiert akupunktør. Acufinder.com og Acupages.com er nyttige elektroniske kataloger som kan bistå i et lokalt søk for akupunktører som spesialiserer seg på allergier. Forskning akupunktør hjemmeside, se på tilbakemeldinger eller attester for at utøveren og deretter ringe for å gjøre en avtale.

Forklar Symptomer til akupunktør

I tradisjonell kinesisk medisin, betyr begrepet "allergi" finnes ikke. Allergisymptomer bør forklares til akupunktør, som kan avgjøre en østlig diagnose, dvs. lunge qi mangel eller varme akkumulering i lungene kanaler, og utvikle den beste behandling plan. En akupunktør vil vanligvis kreve et inntak form og stille flere spørsmål for å finne årsaken til symptomene.

Akupunktur Behandling

Etter en akupunktør bestemmer den beste behandling plan, vil akupunktur nåler settes inn i punkter langs energistier i kroppen ved den lisensierte utøveren. De enkelte akupunkturpunkter vil bli valgt basert på den østlige diagnose. Akupunktøren vil bruke engangsbruk, sterile nåler for å lette bevegelsen av energi eller qi i hele kroppen. Avhengig av utøveren, kan en behandling vare fra 20 minutter til en time.

Oppfølging og Home Care

Akupunktøren kan kreve flere besøk i rekkefølge for å øke eller opprettholde effekten av den innledende behandling. Hvis det er en katt i hjemmet, bør du lage en allergi-fri sone, bruker luftfiltre og rengjør pet ukentlig hvis det er mulig. Hvis det ikke er en katt i huset, bør du ta forholdsregler når du besøker de med katter. Du bør alltid vaske hender og lo-roll noen katt hår eller dander fra klær og / eller møbler.