Digidexo.com

Urter som stimulerer hårvekst

Folk som sakte går skallet ofte ikke vet hvor de skal henvende seg for å få hjelp. I stedet for å bruke penger på kostbare medisinske behandlinger som utgjør risiko for din generelle helse, slå til naturen for å finne urter som kan stimulere hårvekst.

Kajennepepper

Cayenne Pepper stimulerer hårvekst ved å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen. Selv om du ikke tåler å spise cayennepepper, kan du fortsatt bruke et lim bestående av saften av kokte cayenne pepper og olivenolje, gnidd inn i hodebunnen, for å stimulere hårvekst.

Rosemary

Rosemary arbeider for å rense håret fra roten til tuppen. Over tid, kan bruk av hårpleieprodukter, svette og skitt tette porene i hodebunnen som hindrer hårvekst og forårsaker skallethet. Tilsett litt rosmarin til maten du spiser, eller se etter sjampo og balsam som inneholder rosmarin

Aloe Vera

Aloe vera nærer og fukter huden i hodebunnen på samme måte den fukter ansiktet, armer, hender og ben. Se etter hårpleieprodukter, for eksempel styling gel, mousse, sjampo og balsam som inneholder aloe vera, eller rett og slett bruke aloe rett fra planten.

Brennesle

Brennesle er den ledende ingrediens i hårvekst shampoo og balsam Nioxin. Brennesle arbeider for å gjenoppbygge håret fra like under hodebunnen. Brennesle er treg, men effektiv, for hårvekst.

Jojoba

Jojobaolje er utmerket for rensing håret av buildup fra skitt, svette og hårroten og hårsekken skade fra solen. Jojoba kan påføres lokalt i form av shampo, balsam og stylingapparater.

Saw Palmetto

For både menn og kvinner, hormonet dihydrotestosteron (DHT), som inneholder testosteron, kan hemme hårvekst. Så Palmetto har blitt vist i noen til å inhibere produksjonen av DHT i hodebunnen. Saw Palmetto kan tas som et supplement eller brukes direkte til hodebunnen i form av shampo, balsam og stylingapparater.