Digidexo.com

Hva Natural Drinker kan rense systemet?

Hva Natural Drinker kan rense systemet?


Trygg, naturlig rensing kan gjøre underverker for kroppens stoffskifte, utseende og energinivå. Ser inn ulike alternativer er en god start, men ingen rens bør noensinne begynne uten å konsultere en ernæringsfysiolog eller lege først.

Organic Juice Cleanse

Organisk juicing er en av de mest effektive naturlige drikker som kan rense kroppen din beste. Frukt og grønnsaker har naturlige helbredende pulver, men det kan være en utfordring å konsumere daglige kosten retningslinjer for anbefalte servering beløp. Juicing ferske, økologiske frukt og grønnsaker kan kombinere så mye som en stor, bolle med frukt til ett glass og at glass juice har mer naturlige vitaminer, antioksidanter og helbredende egenskaper enn to biter av frukt og en salat til lunsj. En av de naturlige organiske juice renser er laget ved å kombinere to store og to store appelsiner, epler i en saftpresse med tre gulrøtter. Kombinasjonen vil kontrollere appetitten og gi energi komponenter mens rensing av kroppen.

Vann rens

Når du vurderer hva naturlig drikkevarer kan rense kroppen din beste, bør du vurdere de positive effektene av rensing med vann. Om lag 70 prosent av den voksne kroppen består av vann. Dietitians og leger er enige om at en gjennomsnittlig person bør spise seks til åtte glass vann for å leve en sunn livsstil. Å drikke bare vann og å unngå sukker drikker er en av de beste naturlig drikkevarer som kan rense kroppen. Rensing med vann ikke bare hjelper kroppen å holde seg frisk, men det gjør huden klarere, gir kroppen mer energi og bidrar til å flytte kalkavleiringer gjennom trygt.

Green Tea Cleanse

Grønn te er ikke bare en leskende på en varm dag og en beroligende drink på en kald natt, men det har også antioksidantegenskaper som kan rense systemet. Å drikke et gjennomsnitt på 4 til 6 kopper grønn te per dag, enten varm eller kald, kan forbedre stoffskiftet. Unngå å spise frokostblandinger, brød, pasta, ost, melk og sukker. Hold deg til økologisk frukt, grønnsaker, fisk, kylling og kalkun i minst to uker, og drikker 4-6 kopper grønn te per dag for å gi kroppen mer energi og øke stoffskiftet.

Lemon Cleanse

En sitron rens stimulerer fordøyelsessystemet ved å bruke sitron, naturlig sukker og cayennepepper. Blande disse sammen vekker magen, noe som åpner for raskere fordøyelse. For å gjøre en sitron drikke rens kombinere 2 ss. av fersk presset sitronsaft, 2 ss. av organisk lønnesirup, en klype cayennepepper og 10 oz. over romtemperatur til lunkent vann. Bland ingrediensene ved å riste sammen og drikke hele dagen.