Digidexo.com

Dairy-Free Diet Plan

Dairy-Free Diet Plan


To viktigste årsakene til at folk utelukker meieri fra sine dietter er laktoseintoleranse og veganisme. Implementering av et riktig kosthold plan når du følger et meieri-fri diett sikrer et sunt og balansert måte å spise.

Laktoseintoleranse

For personer med mild laktoseintoleranse, er det bare å kutte ut melk fra kostholdet kan nok forbedre symptomer. Men i mer alvorlige tilfeller, alle former for meieri må unngås. Melk, melkeprodukter, ost, yoghurt, iskrem / frossen yoghurt, smør og sjokolade er ekskludert fra et meieri-fri diett.

Kalsium Bekymringer

Mens melk og melkeprodukter som yoghurt og ost er gode kilder til kalsium, er de ikke naturens eneste kilde til mineralet. Hermetisert laks og sardiner med bein inneholder betydelige mengder kalsium. Grønne bladgrønnsaker som spinat og grønnkål gir kalsium også. Andre kilder er bønner, mandler og tofu sett i en kalsium løsning.

Meieri Bytter

Veganere er folk som velger å unngå produkter som stammer fra dyr primært av etiske grunner. For de som følger et meieri-fri diett, er det mange melkeerstatninger som er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og markeder. Se etter soya, ris, og mandel versjoner av de opprinnelige meieriprodukter.