Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Substance Abuse - Tegn på avhengighet

Hvordan gjenkjenne Substance Abuse - Tegn på avhengighet


Tegn på avhengighet og rusmisbruk kan variere avhengig av stoffet blir misbrukt, men nedenfor finner du noen av de vanligste symptomene tegn på avhengighet.

Symptomene vil dekke mye av følgende substans tilvenningen: Alkoholisme, reseptbelagte narkotikaavhengighet og gate narkotikamisbruk

Hvordan gjenkjenne Substance Abuse - Tegn på avhengighet

•  En av de første vanlige symptomer på narkotikaavhengighet eller rusmisbruk er en endring i appetitt. Narkomane eller stoffmisbruk narkomane appetitt kan enten øke eller minske meget merkbart, avhengig av stoffet som brukes.

Andre merkbare tegn og symptomer på narkotikaavhengighet kan være tilbaketrekning fra familie eller nære venner. Du kan legge merke til at den rusavhengige begynner henger ut med en ny gruppe av venner eller trekker seg helt fra sine tidligere sosiale vaner.

Unormal og overdreven tidsbruk alene på soverommet eller badet pluss uforklarlige fravær fra skole eller jobb og forsvar når stilt spørsmål om det er vanlige tegn på narkotika eller rusmisbruk.

Deretter andre vanlige tegn og symptomer som kan peke til rusmisbruk er ekstreme endringer i humør og atferd. Uforklarlige humørsvingninger, kan forsvar og irritabilitet indikerer at du står overfor noen arbeider med et rusproblem.

Andre personlighets og atferdsendringer kan være: å lyve, stjele, paranoia, combativeness, sneakiness, vold, uforklarlig eufori, mangel på fokus og konsentrasjon ...

** Vær oppmerksom på at hvis personen har med en smertestillende medikamenter eller andre reseptbelagte narkotikaavhengighet du kanskje legge merke til andre tegn som panikk når resepter får lav og bruk av medisiner selv uten behov for det. Noen kan til og med vilje skade seg selv for å få juridiske resepter.

Klær og lukter kan også være en indikasjon på misbruk. Med alkohol vil du ofte finne den enkelte vil forsøke å dekke lukten med tyggegummi, mints og munnen vask.

Narkomane som er nål brukere vil ofte bruke lange ermer eller plagg å dekke sportegn og andre tegn på avhengighet.

Av og til noen av disse endringene og symptomer på avhengighet vil ikke være lett å få øye på. Hold øynene åpne, men som vanligvis er det vanskelig å lykkes dekke problem om det stammer fra alkohol, reseptbelagte narkotikaavhengighet eller annen rusmisbruk.

Hvis du legger merke til skiltene oppsøke profesjonell rådgivning og retning eller i det minste finne ut hvilke muligheter du har for å snakke med og få hjelp for overgriperen. Rusmisbruk rådgivere ofte vil være i stand til å fortelle deg hva andre symptomer du bør være på jakt etter også.