Digidexo.com

Hva Foods Legg Bulk til kosthold?

Hva Foods Legg Bulk til kosthold?


Matvarer som legger bulk til kosthold holde deg fornøyd og fylle magen raskt. Disse matvarer er tette, tunge matvarer som inneholder mye næringsstoffer og fiber. Du trenger å spise fiberrik mat for sunn fordøyelse. Men sørg for at du drikker rikelig med vann. For mye bulk uten tilstrekkelig vann kan forårsake forstoppelse.

Havregryn

Havregryn er en tett, høy-fiber mat som kan holde fornøyde alle morgen lang. Velg stål kuttet havre i stedet behandlet havregryn som har tilsatt sukker. Legg et hint av kanel eller rå honning til kokt havregryn i stedet for sukker. Du kan også prøve økologisk brunt sukker eller andre naturlig sukker i tillegg. Legg din favoritt bær til denne morgenen måltid, og du er godt å gå.

Hel-korn pasta

Whole-grain pasta er en annen mat som kan legge bulk til kosthold. Prøv en rekke forskjellige typer hele korn eller ris pasta. Koker pasta med kylling eller lage en hjemmelaget spaghetti parabolen. Denne maten er veldig mettende, men det kan også føre til at noen mennesker til å få vekt. Spis pasta sparsomt hvis du er også bekymret for å legge pounds til midjen din.

Belgfrukter

Belgfrukter inkluderer nyre bønner, rosenkål, kikerter, erter og andre typer bønner. Disse matvarer er høy i fiber, kalsium, aminosyrer, enzymer og vitamin A. Steam ferske belgfrukter og tjene som en siderett med kjøtt. Legg kikerter til din favoritt salat for å skape mer bulk.

Bananer

Bananer legge bulk til dietten fordi denne frukten er veldig mettende. Spis en banan til frokost eller snack på denne maten i mellom måltidene. Bananer er høy i fiber sammen med vitaminer og mineraler som kalium, magnesium, vitamin C og B-vitaminer. Frukten er tykk og tett pakket, som er grunnen til at det fyller magen raskt. Legg banan skiver til yoghurt eller havregryn om morgenen og gjøre banan pudding til dessert.