Digidexo.com

Gode ​​høy protein matvarer for vekttap

Gode ​​høy protein matvarer for vekttap


Å være vellykket på vekttap kan være en skremmende oppgave; Men når bevæpnet med grunnleggende kunnskaper og noen viktige opplysninger, reisen til en sunnere du kan være enklere. "Hva du spiser" er et viktig spørsmål ofte spurt av dieter, og ett svar er høy-protein matvarer. Matvarer som inneholder mye protein har ofte lagt fordelene med å være lavere i fett og er en komplett kilde av aminosyrer, som er avgjørende i å bygge muskler, som igjen gjør at du kan brenne mer fett selv mens i en hviletilstand.

The Science

Ifølge Rachel L. Batterham, MD, fra University College London, kan et hormon som kalles PYY redusere sult når det slippes under fordøyelsesprosessen. Frigjøringen av denne PYY hormon utløses fra forbruket av høyt protein matvarer, og studier tyder på at dette kan være en del av løsningen til å løse problemet fedme.

Batterham og kolleger foreslår at å øke proteininnholdet i ens kosthold vil bidra til å redusere sult og vil hjelpe til med vekttap. Dette ble bevist under kontrollerte studier der rapporterte testpersonene at et måltid med mye proteiner fornøyd mest sult.

Hvor mye protein?

Før du stuper uti en plate full av kjøttboller eller en stor skive av biff, er det flere begreper som brukes for å beskrive ulike mengder protein som trenger å bli forstått. En god kilde for protein er en matvare som inneholder minst 5 g protein per porsjon, og matvarer som er merket "høy i protein" er de som inneholder 10 gram eller mer av protein per porsjon.

USDA Dietary Guidelines tyder på at den gjennomsnittlige amerikaner forbruker mellom 10 prosent og 35 prosent av våre daglige kalorier fra proteiner. Selvfølgelig, der det er mulig for disse proteiner bør være lavere i fett.

The Foods

Matvarer som skinn kalkun og kyllingbryst, kaldt vann fisk som laks, kveite og hyse, samt andebryst er alle kommer til å være svært høy i magre proteiner. Andre gode kilder til proteiner er: lav-fett cottage cheese, soyabønner, oster, biff svin og lam. Hele korn mel og belgfrukter er også høy protein vegetariske alternativer. Det finnes også et utvalg av vegetariske soyabaserte produkter på markedet som er høy i proteiner, og det er et mangfold av protein-baserte kosttilskudd, shakes og pulver for å bidra til å øke proteininntaket ditt.

En godt balansert kosthold

Juryen er fortsatt ute på den endelige dommen av ultra-low carb høye protein dietter, men de fleste eksperter er enige om at en godt balansert diett som er høy i frukt og grønnsaker og lite fett er den beste måten å oppnå en sunn vekt. Den nye bevis som støtter dietter høy i protein betyr ikke at du eliminere alle andre matvaregrupper; Det støtter også spise en godt balansert kosthold, men å velge magre proteiner enn de som er høy i mettet fett. Selvfølgelig, å sjekke med helsepersonell før du starter noen ny diett er alltid anbefalt.