Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat

Hvordan å miste Belly Fat


Oppdag hvordan å miste buk fett med disse enkle trinnene.

Hvis du har vært sliter med å få midjen din under kontroll, ikke bekymre deg du er ikke alene. Mange mennesker over ikke forstår hvorfor de er fete eller hva de kan gjøre med det.

For de av dere som er klar følg disse 7 enkle trinn om hvordan å miste magen fett.

Hvordan å miste Belly Fat

•  Det første du må forstå er at abs er gjort på kjøkkenet ikke gym. Stopp lure deg selv til å tro at hvis du bare gjøre mer sit-ups eller crunches som du vil liksom få en flat mage og seks pack abs.

Hvis du ønsker å miste magen fett, må du endre vaner. Det er ikke slike ting som spot redusere fett, vel unntatt for fettsuging.

Diet, kosthold, diett. Fikk du det? Nei jeg mener ikke gå delta vekt overvåkere eller prøve atkins 'diett. Det er hvordan, hva og når du spiser som vil bli kvitt den feite magen. Kjepphest dietter og mirakelslankepiller vil ikke gi deg en flat mage, men å lære å spise riktig vilje.

Junk food. Vi spiser det, selv meg, forskjellen er at folk som har flate mager vet at det er en tid i ditt kosthold for de avlat. Det betyr ikke mer sen kveld desserter, ingen høy sukker / høy fett snacks, og ikke mer McDonalds. Vil du ha en feit mage eller en fin midje linje?

Plukk en dag i uken at du behandler deg selv med din favoritt mat og ikke gå over. Finn noen alternativer som vil bidra til å holde unna disse cravings. Prøv noen sukkerfri pudding eller uten tilsatt sukker eplesaus. Hvis du ønsker å miste magen fett du trenger å gi opp de tingene som holder den der.

Spis 5-6 måltider om dagen. Sa jeg spiser mer mat? Nei, du må spise oftere. Ikke mer å hoppe over frokosten, ikke mer å gå hele dagen uten å spise, ikke mer å sulte deg selv. Alle disse tingene holde magen fett. Den eneste måten du vil miste den fete magen er ved å påskynde stoffskiftet og brenne flere kalorier enn du forbruker.

Begynne å spise sunnere. Ønsker du å ha et hjerteinfarkt på 47? Deretter behandle kroppen din rett. Husk ordtaket vi er hva vi spiser. Så hvis du ønsker å være tynn som en gulrot ... vel du får det.

Spis balanserte måltider med lav glykemisk karbohydrater (ikke sukker og stivelse). Øke hvor mye fiber du spiser og sunt fett (omega 3) i kostholdet ditt. Ditt siste måltid på dagen bør være lys. Spis en grønn salat med en lav kalori vinaigrette og litt magert kjøtt. I motsetning til hva du har blitt fortalt at det er OK å spise på kvelden. Problemet er at folk flest er sultne og over spise. Over spise sent på kvelden er grunnen til at så mange mennesker har et problem med magefett.

6. Slutte å drikke sukkervann. Du noen gang slutte å tenke på hva brus er? Det er kjemisk behandlet sukker vann. Høres deilig når jeg si det sånn ikke sant? Mister brus. Hvis du ikke kan leve uten brus så i hvert fall bryteren til kjemisk behandlet vann minus sukker. Igjen alt sukkeret bare fører til en fett magen.

Du må spesielt å begynne å drikke mer vann før du spiser for å bidra til å fylle deg opp. Begynne å drikke grønn te, dets fettforbrenning egenskaper er godt kjent, så drikke opp.

Få at blodet flyter. Tror dere virkelig tror at det å se den største taperen vil noen hvordan bli kvitt den fete magen? Må være noen nye high tech HDTV osmose ting. Hvis du virkelig ønsker å vite hvordan å miste buk fett så må du få baken opp av sofaen og forbrenne noen kalorier. At fett magen vil ikke gå seg vill av seg selv så gå miste den et sted.

Mens du er her kan du ta deg tid til å sjekke ut de ressursene området nedenfor for flere tips og informasjon. For andre hvordan du tips ikke glem å sjekke profilen min, og for å ta en titt på andre artikler om eHow.

Hint

  • Når du har en flat mage så kan du bekymre deg crunches, men inntil da er det ikke mye poeng. Du kan ikke se din abs så hva godt er crunches?
  • Hvis du føler deg mat cravings kommer på finne måter å distrahere deg selv og holde opptatt.
  • Ta vitaminer. Mye av mat cravings kommer fra mineral mangler.