Digidexo.com

Hvordan å tyde Body Mass Index Numbers

Hvordan å tyde Body Mass Index Numbers


En persons kroppsmasseindeks, eller BMI, er et nummer som bestemmes ved å ta vekten din og dele det på din høyde squared og multiplisere dette tallet med 703. Formelen ser slik ut: BMI = 703 x [vekt / høyde (høyde) ]. Høyde er i inches og vekt i pounds. The body mass index er et tall som angir hvor fett kroppen din er. Det er i stor grad brukt som en indikator av idrettsutøvere og folk som prøver å gå ned i vekt.

Hvordan å tyde Body Mass Index Numbers

•  Tenk deg selv undervektig hvis kroppen din mass index er under 18,5 for voksne over 20 år gammel. Tenk deg selv på en normal kroppsvekt hvis kroppen din mass index er mellom 18,5 og 24,9.

Vis kroppen din som overvektig hvis kroppen din mass index er mellom 25 og 29,9. Vis kroppen din som overvektige hvis body mass index er mer enn 30.

Bruk kroppsmasseindeks som en indikator på nivået av fett på kroppen din. Forstå at kvinner har en tendens til å ha mer kroppsfett enn menn gjør, og eldre mennesker vanligvis har mer kroppsfett enn yngre mennesker.

Fire Tenk at kroppsmasseindeks tar ikke hensyn til muskelmassen din. Idrettsutøvere som trener vanskelig kan ha en høy BMI på grunn av deres høye nivå av muscularity, slik at deres BMI er ikke en indikator på fett men en indikator på deres vekt-til-høydeforholdet.

dechiffrere Body mass index tall ved å forstå at det er en billig måte å se på ditt nivå av fysisk form. Dyrere måter å bestemme nivået av fett på kroppen din finnes. En av de viktigste måtene er en test der du dukke hele kroppen i vannet.