Digidexo.com

Fordeler og ulemper av Slim Fast Diet

Slim Fast er fortsatt betraktet som en av de mest populære diett planer. Men denne dietten faktisk fungerer, og er det enda betraktet som sunt?

Funksjon

The Slim Fast Diet fungerer ved å erstatte to daglige måltider med diett shakes. De fleste på Slim Fast har en shake til frokost og lunsj, og deretter spise et sunt måltid til middag.

Funksjoner

Den slanke rask diett shakes er lastet med vitaminer og mineraler. Men de mangler antioksidanter du får fra selve maten. Dette er en ulempe, fordi antioksidanter er påvist å forhindre mange typer av kroniske sykdommer.

Effekter

Hvis du følger den, vil Slim Fast Diet trolig fungere for deg - på kort sikt. Med andre ord, hvor lenge vil du være sipping shakes stedet for å spise to av måltidene dine?

Betraktninger

Mange mennesker også vurdere Slim Fast diett et dårlig valg fordi den mangler et støtteapparat, i motsetning til programmer som Weight Watchers. Hvis du er en selv-disiplinert person, men det kan fungere godt for deg.

Forebygging / løsning

Hvis det high school reunion eller bryllup kommer opp, og du ønsker å gå ned i vekt raskt, kan Slim Fast diett være en god innsats. Men for mange, betyr det sette godt til langvarig bruk.

Expert Insight

De fleste ernæringseksperter ta en dim visning av dietter som Slim Fast fordi de i stor grad begrense kaloriinntaket, som faktisk bremser stoffskiftet over tid og gjør deg opp i vekt lettere. Det overveldende flertall av ernæringsfysiologer i stedet argumentere for å spise en balansert diett og trene minst fire ganger i uken for å gå ned i vekt - og holde den av.