Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på glykemisk Impact Diet

Hvordan å miste vekt på glykemisk Impact Diet


Glykemisk Impact Diet er en spise plan som er basert rundt mengden av sukker som finnes i mat. Kosten bruke en glykemisk indeks for å finne ut hva slags mat som de har lov til å spise. Du kan miste en betydelig mengde vekt ved å følge Glykemisk Impact Diet.

Hvordan å miste vekt på glykemisk Impact Diet

•  Få en kopi av glykemisk indeks av mat. Du finner dette på nettet eller i kosten bøker som "The GI Diet" av Rick Galopp. Dette gir deg en retningslinje for hva slags mat har lav glykemisk indeks.

Spis mye hele korn. Denne dietten begrenser antall stivelse og høy carb matvarer som du kan konsumere. I stedet du spiser hele korn brød, hele korn korn, frukt og grønnsaker.

Velg magre proteinkilder. Fettstoffer stykker av kjøtt bør unngås. I stedet velger magert kylling, kalkun og fisk.

Ta med vegetariske alternativer i ditt måltid planer. Glykemisk Impact Diet oppfordrer til bruk av soya og tofu i dine måltider.

Tillat deg selv sunt fett i kostholdet ditt. Dette inkluderer en moderat mengde olivenolje, nøtter, avokado og fet fisk.

Bruk frukt og ost som snacks. Frukt cocktail, cottage cheese og jordbær er alle matvarer anbefalt som snacks på glykemisk Impact Diet.

Hint

  • Glykemisk Impact Diet er et godt kosthold for folk som er hypoglycemic. Men, bør du snakke med legen din før du starter dietten.
  • Det er best å gradvis eliminere matvarer med høy glykemisk indeks verdi fra kostholdet ditt. Dette vil føre til en mer bærekraftig vekttap.