Digidexo.com

Liste over Red Berries

Liste over Red Berries


Røde bær er rikelig i naturen, men ikke alle av dem kan trygt spises. De røde bær som kan forbrukes, men er blant manges favoritt mat. De dukker opp i paier, skomakere, syltetøy eller bare spises rå. Bær er rikelig i mange stater, og kan være givende for hjemmet gartner.

Bringebær

Det finnes over 200 arter av bringebær, noe som forklarer hvorfor de kan dyrkes alt fra isete Sør-Chile til steamy Ecuador. Bringebær du kjøper i butikken er ofte røde, men de kan også være svart, lilla, oransje eller gul. Bringebær, som de fleste bær, er lave i kalorier og høy i næringsstoffer, som gir mer enn halvparten av RDA for vitamin C.

Jordbær

Jordbær er en av de mest elskede av røde bær, dukke opp i alt fra frokost bakverk til iskrem. Jordbær har æren av å være den eneste frukt som har frø på utsiden, snarere enn innsiden. Du vil finne at butikk-kjøpte jordbær pleier å være søtere enn markjordbær, selv om markjordbær har en saftig utseende. Elskere av Strawberry shortcake kan nyte det faktum at indianerne laget jordbær brød, som kolonistene tilpasses og utvides i den rike dessert vi spiser i dag. En kopp jordbær --- sans pisket krem ​​--- vil gi 150 prosent av RDA av vitamin C sammen med 50 kalorier.

Cranberries

Det rett og slett ikke ville være Thanksgiving uten å gå inn i butikken og ser poser med tyttebær, bokser av tranebærsaus og tørkede tranebær. Selv om det er ingen definitive bevis på at tyttebær var en del av den første Thanksgiving-menyen, er det sant at de er innfødt til Nord-Amerika og var mest sannsynlig kjent for indianere og nybyggere. Det bør bemerkes at tyttebær kan lagres lengre enn andre bær, som gir til deres anvendelighet. En kopp tyttebær gir 50 kalorier og nesten 25 prosent av RDA for vitamin C.

Morbær

Morbær er så rødt at de kan være en plage for folk som finner dem knust på innkjørsler og fortau. De er kjent for å være svært hardfør, tåler kulde, vått og tørt vær. Selv om morbær er ikke så populær på kjøkkenet som noen av de andre røde bær, de er deilig når bakt med rabarbra pai, i muffins eller i en skomaker. En servering av morbær vil gi deg nesten en hel dag er verdt av vitamin C for bare 60 kalorier.

Rips og stikkelsbær

Rips og stikkelsbær er medlemmer av samme art. Stikkelsbær kan eller ikke kan være rød, ettersom de kommer i en rekke farger, inkludert grønn, gul og rosa. Begge anleggene er utestengt fra å bli plantet i mange stater, som de er en vert for White Pine Blister Rust, en trussel mot treindustrien. Rips og stikkelsbær kan være syrlig og smaker best når kokt inn syltetøy eller skomakere med mye sukker. Begge er mindre enn 100 kalorier en kopp, og inneholder mer enn halvparten av RDA for vitamin C.