Digidexo.com

Kreativ og sunn snacks for barna

Kreativ og sunn snacks for barna


Som forelder er ditt barns helse til en prioritet. Mater dem sunn mat er ikke alltid lett for den overordnede av en kresen i matveien eller mor som jobber sent. Finne sunne snacks med en bit av en kreativ teft kan være svaret på de afterschool snack blues.

Hurtig Melts

Å gjøre en sunn smelte-stil sandwich for en matbit er en rask og enkel måte å tilby god ernæring blandet med moro. Plukk fettfattig ost varianter og sunne brød, inkludert hele korn pitas eller vafler. Sett ut pålegg slik at barna kan plukke sine egne, for eksempel hakkede tomater og grønn paprika. For et sunt alternativ til pizza, prøv ost på pitabrød eller noen hakkede kalkun og sveitsiske på hel-korn skiver brød. Friske kjeks kan også fungere som en skorpe for en rekke elementer. La barna eksperimentere med krydder. Oregano, kan basilikum og timian legge til smaken uten den allestedsnærværende salt. Pop dine kreasjoner på en cookie ark og henge dem i ovnen. I ca tre minutter i en 400 graders ovn, vil du ha en sunn snack barna vil spise.

Shake it Up

Få ut blender for sunne, raske snacks med et skudd fra protein. Protein shake blander kommer i mange varianter, inkludert ekstra protein, fiber eller spesifikke vitaminer. Velg flere smaker som barna vil like, og minst en i vanlig eller vanilje. Pass på å holde skummet eller lettmelk tilgjengelig og rikelig med frisk frukt. La barna lage sine egne påfunn velge ulike kombinasjoner av frukt og riste smaker. Vanilje ekstrakt, sukker-fri sjokolade sirup, honning eller sirup kan også legges til mix for et kick av sunn søt. På en kald dag, kan du vurdere å varme opp den rister, men bruke skjønn som noen kombinasjoner som ikke kan klare seg bra når varmet opp.

Food Art

La barnet ditt være kreativ med henne mat kan være en løsning for kresen i matveien. Kutte opp frukt eller grønnsaker i former som kan oppfattes som øyne, nese, munn og ører kan lage et morsomt ansikt på en plate, eller ulike former kan gjøre en moderne kunst mesterverk ved kjøkkenbordet. Legge til matvarer, for eksempel pudding laget med skummet melk eller fettfattig yoghurt, kan legge til mix for dipping.