Digidexo.com

Hjelp for Kronisk Acid Reflux

Acid reflux, med sine symptomer på halsbrann, sur smak i munnen og kvalme, er en ganske vanlig fordøyelses lidelse som kan føre til ubehag og forstyrre søvnen. Alvorlighetsgraden varierer fra mild - sporadisk halsbrann som er avløst av syrenøytraliserende - til alvorlig, i så fall kan det føre til livstruende komplikasjoner. Hvis du har hyppige halsbrann, se en lege for å utelukke farlige diagnoser. Den dårlige nyheten om acid reflux er at det pleier å være en kronisk, livslang sykdom; den gode nyheten er at med noen enkle endringer i livsstil, kan du lette symptomer.

Funksjoner av Acid Reflux

Acid reflux er også kalt GERD, en forkortet form av sykdommen medisinske navn: gastroøsofageal refluks. Hva dette tongue-kronglete navnet betyr er at fordøyelsesvæsker i magen Regurgitate, eller reflux, i spiserøret, der de kan skade esophageal fôr. Disse sure væsker inneholder pepsin, et fordøyelsesenzym, og noen ganger galle, som er støttet opp i magen fra tynntarmen. Vanligvis reflux skyldes slapphet, eller svakhet, i den nedre esophageal sphincter, eller ring av muskler. Hvis du er gravid, eller har en sykdom som svekker esophageal muskler - som sklerodermi - du er mer utsatt for syre reflux.

Alleviating Acid Reflux

Reflux er forverret om natten fordi utsatt posisjon gjør det vanskeligere for væsker for å gå tilbake til magen; verve gravitasjon hjelp mens du sover ved å heve overkroppen i sengen. Du kan bruke blokker under sengen føtter på hodet, eller sove med overkroppen på en kile laget for dette formålet, men sørg for at overkroppen - ikke bare hodet - er hevet.

Unngå mage oppblåsthet ved å spise mindre måltider, og spise kveldsmåltidet tidligere på kvelden, slik at maten har en sjanse til å tømme før du legger deg. Livsstil endringer du bør gjøre inkludere røykeslutt - hvis du smoke-- og si farvel til sjokolade, peppermynte, alkohol, krydret mat, sitrusfrukter og drikke, og drikker med koffein. Du bør unngå fet mat, også, som fett bremser fordøyelsen og forårsaker press på esophageal muskler.

For å avlaste dårlig naturlig, kan du tygge på fersk ingefær, som har mage-beroligende egenskaper, eller spise en skive frisk papaya, som inneholder papain, et fordøyelses enzym. Hvis legen din har anbefalt antacids, kan du få mest mulig ut av dem ved å ta dem etter et måltid, før symptomene begynner. Fylle sin syrenøytraliserende kapasitet ved å ta en ny dose to timer etter et måltid. Hvis legen din OKS det, kan du ta en H2-antagonist som cimetidin, som er tilgjengelig over disk; Dette medikament bidrar til å blokkere syre-produserende histaminer.

Hvis symptomene ikke svare på cimetidin, spør legen din om protonpumpehemmere, for eksempel Prilosec. Protonpumpehemmere ikke bare blokkere syresekresjon lenger enn H2 narkotika, men også beskytte esophageal fôr. Du ønsker kanskje å prøve en skumbarriere - en kombinasjon av antacida og skummende blanding som fysisk blokkerer reflux - i forbindelse med syrereduserende medikamenter.

Til slutt, prøv å bruke en low-tech, gammeldags, men effektiv halsbrann rettsmiddel: tyggegummi. Bikarbonater som naturlig oppstår i spytt hjelp nøytralisere syrer.

Forholdsregler

Hvis du har kronisk acid reflux, må du overvåkes av en lege for å hindre alvorlige komplikasjoner, som kan inkludere blødende magesår, esophageal arrdannelse og en forstadier tilstand som kalles Barretts øsofagus. I tillegg kan aspirere væske under tilbakeløp forårsake lungebetennelse og lungefibrose. Over-the-counter medisiner som brukes for acid reflux kan ha bivirkninger, inkludert forstoppelse fra aluminiumholdige antacida og diaré fra magnesiumholdige antacida. Konsultere legen din dersom dette blir et problem.