Digidexo.com

Hva Frukt og grønnsaker å spise hvis du har Gas

Hva Frukt og grønnsaker å spise hvis du har Gas


Reduser fordøyelses ubehag og forlegenhet ved å vite hva frukt og grønnsaker å spise hvis du har gass. Unngå mat med høyt gassproduserende uløselig fiber som bønner, erter og mange frukter. I alle fall er en gass naturlig biprodukt med fordøyelsen; ifølge American Dietetic Association, "folk flest produserer ca 1 til 4 halvlitere om dagen og passere gass ca 14 ganger om dagen."

Papaya (Carica Papaya)

Papaya er en søt tropisk frukt med mørk grønn og gul eller oransje hud, lyse oransje kjøtt og mange små svarte frø. Det er opprinnelig fra Mellom-Amerika. Papaya hjelpemidler fordøyelsen fordi den inneholder papain, et fordøyelses enzym (som vanligvis finnes i kjøtt tenderizers), som bidrar til å erstatte naturlige fordøyelsesenzymer som reduserer som vi blir eldre. Denne frukten er også gunstig for å lindre symptomer på irritabel tarm syndrom (IBS), fordi den reduserer inflammasjon. Papaya er enkel å tilberede; kutte frukt i to og fjern frøene, deretter skjære eller terninger i ønsket størrelse. Disse frukt juice lett og bland godt for smoothies.

Bitter Melon (Momordica charantia)

Bitter melon er en lys grønn bitter grønnsak (et medlem av gresskaret familien), som vanligvis finnes i asiatiske matbutikker, dekket i rygger og knotter. Melon (også kjent som balsam pære), har i matretter rundt om i verden; den spanske kaller det "balsamina," den franske "assorossie", den japanske, "Goya", og kineserne refererer til det som enten "ku gua", eller bitter grønnsaker er generelle fordøyelses tonics "foo GWA."; de øker mengden av fordøyelsesenzymer juice. Nyt fordøyelses fordelene av bitter melon i oppskrifter som tilberedes bitter melon fylt med en blanding av bakken svinekjøtt krydret med koriander, sort pepper og soyasaus, eller prøv sautéing bitter melon med biff, rødløk, hvitløk og tomater for en pasta saus.

Ananas (Ananas comosus)

Ananas er en tropisk frukt innfødt til Brasil og Paraguay. Frukt veie opptil 10 pounds og har en tøff oransje og grønt hud og en fibrøs kjerne, som er skåret bort, slik gult kjøtt som er søt og saftig. Ananas inneholder enzymet bromelain, som hjelpemidler fordøyelsen og lindrer gass ved å bryte ned proteiner. Det er spesielt effektivt når det spises i en del av et måltid inkludert kjøtt (f.eks svinekoteletter med ananas sursøt saus). For å forberede ananas, kuttet av den tøffe skallet med en skarp kniv og fjern den harde indre kjerne. Horisontale ring skiver brukes til å dekorere kjøttretter og kan tilberedes, (f.eks på en grill) for å øke sødme. Nyt fersk ananas i oppskrifter som kylling salat i ananas båter eller lage et originalt fruktsalat kurv ved å uthule en halv ananas og fylle den med assortert frukt.