Digidexo.com

Hjem metoder for å kontrollere GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom, en vanlig fordøyelses sykdom kjent under forkortelsen GERD, rammer personer med halsbrann, spiserørssmerter, hoste og selv skader på stemmebåndene. Mens de langsiktige virkningene av GERD kan skape alvorlige helsemessige komplikasjoner, fører noen farmasøytiske selskaper å skape resept-styrke forebyggende medisiner, kan en rekke hjem rettsmidler gi effektiv, nesten umiddelbar lindring.

Drikke melk

Til tross for alvoret av kronisk GERD, kan de som lider av sykdom finne raske, effektiv lindring i en drikke allment tilgjengelig i sitt eget kjøleskap. Kald eller kjølt melk tilbyr en tykk konsistens som binder seg til spiserøret, kjøling det å bekjempe den brennende effekten av GERD. Ifølge hjem rette anbefalinger fra de hjemme rettsmidler for deg nettsted, drikker et glass melk hver en til to timer bidrar til å redusere GERD relaterte svie til en mild ubehag eller, for noen individer, eliminere den helt. Veganere og andre som ikke, eller kan ikke drikke melk kan foretrekker å drikke vann i stedet; legge spisskummen frø til vann kan bidra til å forsterke de herding effekter.

Bruk Apple Cider Eddik

Mens kald melk eller spisskummen vann gir effektiv reaktiv lettelse, kan personer som lider av kroniske anfall av GERD foretrekker å ta mer proaktive tiltak. Mange av disse proaktive individer konsumerer en liten mengde av eple cider eddik like før et måltid. Ifølge hjem rette entusiaster på jorden Clinic nettsiden, hjelper den sure blandingen hoppe-start syreinnholdet i magen, noe som skaper et surt miljø og senke syreproduksjonskrav på magen verket. Dette reduserte syreproduksjon, ifølge Earth klinikkens helhetlige eksperter, gir effektiv fordøyelse av mat uten å skape overflødig syre som siger ut i spiserøret for å produsere GERD.

Bruk Probiotika

Noen individer ta en annen tilnærming til å forebygge effektene av GERD. Probiotika, en samling av enzymet kosttilskudd markedsføres under en rekke generiske formler og merkenavn, gir en supplerende injeksjon av bakterier som bidrar til å fordøye maten. Tar disse enzymene i pille-eller kapselform kort tid før man spiser et måltid bidrar til å forberede magen for fordøyelsen, redusere syreproduksjon og overflødig GERD-induserende surhet i mye på samme måte som eple cider eddik.

Endre Diet

Bruk av kosttilskudd og beroligende melk kan gi effektiv midlertidig lindring for enkelte anfall av GERD, men eksperter på nesten alle hjem rette nettsteder enige om at endringer i kostholdet fører til den mest permanente GERD lettelse. Mange personer rapporterer GERD fakkel-ups etter inntak av fet eller krydret mat, og de fleste av disse personene også rapportere lindring fra GERD symptomer etter å kutte disse matvarene fra kosten. I tillegg til å hjelpe dempe syresmerter, kan disse kosttilskudd endringer føre til langsiktige fordeler som vekttap og bedre total kardiovaskulær helse.