Digidexo.com

Hvordan finne en god Pharmacy

Hvordan finne en god Pharmacy


Helse og velvære er sentrale komponenter til å leve et avrundet, stress-fritt liv. Når behovet for medisiner eller helsevesenet råd oppstår, være i stand til å avhenge av en god apotek er en måte å lindre de ekstra presset av å være syk eller skadet. Finn et apotek i nærheten som aksepterer din forsikring, lagerfører en stor tilførsel av inventar for å fylle resepter raskt, og tilbyr rikelig over-the-counter medisiner, og gir ekstra, pålitelige anbefalinger og forslag som hjelpe under gjenopprettingen.

Bruksanvisning

Finn nærmeste apotek ved å skrive adressen din i søkemotoren Google, og klikk enter. Klikk på "Kart" i øvre venstre hjørne på resultatsiden.

Klikk på "Søk i nærheten" i informasjonen kolonnen til venstre på kartet. Type "Pharmacy" i søkeboksen som dukker opp. Legg merke til apotek på kartet som er i de beste tomtene.

Ta kontakt med nærliggende apotek via telefon for å sikre butikken timer holde dine behov planlegging og at de aksepterer din forsikring plan.

Når du har begrenset søket til nærliggende apotek med passende timer og forsikring aksept, betaler hver og en et besøk for å måle renhet, profesjonalitet og høflighet tilbudt kunder. Legg merke til om det er en privat konsultasjon rom hvor kunder kan ha samtaler med farmasøyter om medisiner og resepter.

Legg merke til at størrelsen på apoteket for å bestemme om lager er stor nok til å garantere at resepter kan fylles raskt og effektivt. Inventar er også viktig når de vurderer kostnadene. Sørg for at apoteket er fylt med både merkenavn og generiske reseptbelagte og over-the-counter (OTC) medisiner for å gi deg variable kostnads ​​alternativer.

Se deg rundt hvert sted for en rikelig tilførsel av ulike OTC medisiner som kan være nyttig enten når det ikke resept for å fylle eller å utfylle en foreskrevne medisiner.

•  Snakk med apoteket for å avgjøre om han eller hun har en affable, men profesjonell oppførsel. Spør om apoteket holder elektronisk pasientjournal for å sikre at grundig og nøyaktig oppmerksomhet rettes mot pasienthistorier når du fyller resepter.