Digidexo.com

Hvordan Fortynn Tea Tree Oil for Mouth Application

Hvordan Fortynn Tea Tree Oil for Mouth Application


Tea tree olje er en eterisk olje som stammer fra den australske tea tree anlegg (Melaleuca Alternifolia.) Det er antibakteriell og soppdrepende, og forskning viser at det er effektivt i behandling av akne, flass, insektsbitt og en rekke soppinfeksjoner. Tea tree olje kan også hjelpe med noen dental forhold. Tannleger i Australia bruke den som en antiseptisk før tannarbeid og til å bidra til å forhindre periodontal sykdom. Noen naturmedisinere bruker tea tree olje til å behandle sår hals, tannkjøtt infeksjoner og gjær infeksjoner i munnen. Forskning har ikke definitivt støtte slik bruk, men det kan være noen fordel å bruke tea tree olje for disse forholdene. Du bør alltid fortynne tea tree olje før du bruker det muntlig.

Bruksanvisning

•  Mål opp en kopp vann eller munnvann. Enten er greit å bruke. Hell den i krukke eller flaske.

Legg 5 til 10 dråper tea tree olje. Bruk en liten mengde hvis du bruker skylle som en daglig forebyggende. Bruk et høyere beløp hvis du bruker den til å behandle en akutt tilstand som en tyggegummi infeksjon. Du kan trygt legge opp til ca 1/8 teskje til utvannings agent.

Cap glasset eller flasken og rist den kraftig.

Hell en liten mengde fra glasset eller flasken inn i koppen.

Swish eller gurgle med blandingen i minst 30 sekunder. Når du er ferdig, spytte blandingen i vasken. Ikke svelge den.

Bruk vaske to ganger om dagen som en daglig forebyggende. Bruk det opp til fire ganger om dagen for å behandle tilstander som sår hals eller tannkjøtt infeksjon. Hvis du bruker utvannet tea tree olje til å behandle en muntlig infeksjon, bruker det for to til fire uker eller inntil tilstanden bedres. Du trenger ikke å kjøle blandingen. Alltid riste blandingen før du bruker den.

Tips og advarsler

  • Du kan legge til andre oljer til smaken denne munnvann slik som peppermynte eller peppermynte olje. Selv om det er bittert, er myrra skjær også nyttig for mange tannproblemer, og det kan være lurt å legge en liten sum til munnvann. Hvis du ønsker å blidgjøre denne vaske, legge til en liten mengde stevia smak.
  • Tea tree olje kan være giftig hvis tatt internt. Aldri svelge eller drikke det. Men blandingen beskrevet her veldig utvannet, så ikke bekymre deg hvis du ved et uhell svelge en svært liten mengde. Tea tree olje kan også være irriterende for huden. Slutte å bruke det hvis du opplever noen munn irritasjon. Ikke få tea tree olje i øynene.