Digidexo.com

Hvordan å massere noen som er syk

En massasje kan være en utmerket måte å avlaste stress og slappe muskler. En massasje kan også brukes til å berolige noen som er under vær. Dette kan være en fin måte å skjemme bort din kjære når han eller hun ikke er helt bra.

Bruksanvisning

•  Bruk olje eller fuktighetskrem når du masserer noen som er syke. Dette tjener to formål. Det vil selvsagt, føler meg veldig fin på den personen som er syk. Å gjøre dette vil også rehydrere huden. Mange ganger når folk er syke, de blir dehydrert av mange grunner. Disse lotions og / eller oljer vil tilføre nødvendig fuktighet til huden.

Be syk person hvis de opplever smerter i kroppen. Noen ganger kan en syk person føler smerte i visse muskler. Hvis din syke kjære opplever nakkesmerter, for eksempel, bør du begynne massasjen der.

Bruk fingertuppene til å massere noen som er syk. Under en normal massasje, kan du bruke alt fra knokene til håndflatene for å jevne en knyttneve. Men når du masserer noen som er syk, bør du ikke være opptatt av å få knop ut. Bruk fingertuppene til å rake huden mykt i stedet, noe som skaper en beroligende følelse.

Begynn med å massere hodet til den syke hvis de ikke opplever noen smerter i kroppen. Plasser fingertuppene fra begge hender i midten av pannen. Fingertuppene bør berøre hverandre. Deretter forsiktig rake fingertuppene tilbake langs pannen til om ørene. Når du har gjort dette for et minutt eller så, bruk fingrene til å forsiktig massere hodeskallen. Dette kan være spesielt beroligende for noen som lider av en hodepine. Husk at du bør lagre lotion eller oljer før etter du er ferdig masserer hodet.

massere forsiktig hender og føtter av den syke personen. Bruk tommelen til å gni håndflaten til personen mens fingrene hvile forsiktig på baksiden av personens hånd. Deretter bruker du fingrene og tommelen til å sakte hjerneslag hver enkelt finger. Bare omringe en finger på basen og sakte fører hånden opp til tuppen av fingeren. Gjør dette for begge hender. Med lotion, vil denne velvære føler veldig fint til noen som er kvalme.

6. Gni baksiden av den syke bruke hendene. Dette er så enkelt som det høres ut. Spread lotion enten på hendene eller direkte på personens rygg og bare gni det i. Dette bør ta litt innsats fra din side som du ikke bør bruke mye press. Du ønsker å slappe av og berolige den syke personen. Dette bør gjøre susen.

Tips og advarsler

  • Vask hendene etter at du har massert noen som er syke. Tross alt, trenger du ikke ønsker å bli den neste personen til å bli syke.