Digidexo.com

Drive Drikkeproblemer

Med flere deilige smaker å velge mellom, er det ikke benektes at Propel Fitness Vann kan være attraktivt for smaksløkene. Men hvis erstatte kroppens daglige nødvendige inntak av vann, resultatene er ikke så tiltalende.

Kalorier

Ifølge CalorieCountAbout.com, har Propel Fitness Vann 10 kalorier per 8 oz. servering. Hvis du spiser Propel i stedet for vann, vil du lett forbruke 80 til 100 kalorier for å komme i den foreslåtte daglig inntak av 8 til 10 glass vann.

Natrium

Forbruker Propel Fitness Vann i stedet for vann vil legge 280-350 mg natrium til en diett. Propel inneholder 35 mg natrium per 8 oz. servering.

Sukker

Ifølge AsktheDietitian.com, folk bør satse på ikke mer enn 10 prosent av deres karbohydrat-innhold å være tilsatt sukker. For eksempel, hvis en bruker 200 g karbohydrater per dag, bør ikke mer enn 20 g er sukker. Propel Fitness Vann har 2 g sukker per servering. Det er 16 g til 20 g per dag hvis Propel er byttet ut med rent vann.

Ingen Fruit Juice

Mens Propel Fitness Vann inneholder naturlige smaker, etiketten sier at det ikke er noen fruktjuice i produktet. Dette betyr at sukkeret i Propel tilsettes til produktet, snarere enn kom fra frukt.

Syrer

Ifølge "Sportsdrikker" kan være verre for tennene enn cola '"fra Mail Online, kan drive Fitness Vann være verre på tenner enn andre sportsdrikker. Dette er på grunn av den høye mengde av syre tilsettes drikken for å forbedre smaken. Syren tærer på emaljen på tennene, forårsaker tennene til slutt forfall.