Digidexo.com

Hva er høyt Allicin Hvitløk?

Hva er høyt Allicin Hvitløk?


Allicin er en agent i hvitløk som, på nivåer av 3000 mcg eller mer, bidrar klare arterier, ifølge en artikkel i den 11 november 2002 utgaven av "Newsweek." Allicin er en kortvarig bioaktiv bestanddel i hvitløk produsert ved samvirke av aminosyren alliin med enzymet alliinase, så frisk hvitløk er høy-allicin hvitløk.

Hvitløk Forberedelse

Ifølge Federal Food and Drug Administration, er antioksidant eiendom hvitløk helt tapt når kokt.

Fordeler

Allicin er et antibiotikum stoff med antimikrobiell, anticandidal (antiyeast) og soppdrepende egenskaper og kan bli forvandlet til ajoene, som har anticlotting egenskaper.

Senket Kolesterol

En studie rapportert av Verdens helseorganisasjon og publisert i det østlige Middelhavet Health Journal i 2008 fant at inntak av hvitløk daglig ser ut til å redusere serum kolesterol.

Andre bruksområder

Allicin brukes som en form for plantevern kontrollerer flere eroderende midler som angriper grønnsaker, inkludert gulrøtter, tomater og poteter, samt ris. Det finnes også bedrifter som bruker allicin i kremer for fotsopp.

Kritikk

En Stanford School of Medicine studie rapporterte i februar 2007 at forbruker allicin gjennom hvitløk på en daglig basis gjorde ikke lavere LDL kolesterol nivåer i en langtidsstudie. Studien viste at selv om allicin hemmet syntesen av kolesterol i reagensglass, på slutten av en 6-måneders studie på mennesker, LDL nivået var nesten identisk til begynnelsen nivåer.