Digidexo.com

Personlig Rensing Tips

Det er mange forskjellige grunner folk har for å rense kroppen sin, alt fra personlige helsemessige årsaker. Det finnes en rekke måter å rense deg selv, alt fra å endre kostholdet ditt for en fast periode av tid til å falle inn i visse rutiner som driver ut giftstoffer fra kroppen til inntak av noe som vil hjelpe kroppen din kvitte seg med disse giftstoffer raskt. Det hele avhenger av hva slags rens du ønsker å gjøre.

Diet Renser

Det finnes en rekke ulike dietter som du kan gjøre for å rense kroppen for giftstoffer og føle deg sunnere og sterkere. En består av å spise bare rå, rå mat for en uke, noe som betyr at du er begrenset til å spise kun salater med en bestemt type dressing som ikke bruker kokte produkter, sushi uten ris og frukt smoothies, som ikke bruker isen fløte eller melk som har blitt homogenisert. Et annet kosthold er lemonade rens der du bare drikke en brus og sirup blandingen i tre til ti dager, noe som gjør at kroppen kan naturligvis fjerne giftstoffer som har blitt bygget opp inne i den over lengre tid. Disse renser prøver på din kropp og psyke, men kan være livsforvandlende opplevelser både mentalt og fysisk.

Svette

Svette er den vanligste og naturlig måte kroppen din renser seg selv så svette ut disse giftstoffene no masse er en viktig del av rensing. Ved å kjøre lange avstander eller arbeider ut i et varmt miljø, vil kroppen naturlig utvise og slipper mange av disse giftstoffene via svettekjertler og porer. Sittende i damprom eller varme badstuer hjelper også denne prosessen. Tenk på dette som et naturlig, daglig rens av legemet, via svette. Men det er viktig å ikke dehydrere deg selv for mye, da dette kan virke mot sin hensikt for din helse og hele renselsesprosess. Den stadige inntak av vann er den viktigste delen av omtrent alle rens.

Butikk-kjøpte Renser

Mange ulike produkter tilbyr flytende og pilleform rensing kosttilskudd for å hjelpe kroppen i å utvise giftstoffer fra ulike områder av kroppen din. Flytende form produktene selges ofte til å rense ut folks urin slik at de kan lykkes passere narkotika tester, da dette vil rense kroppen for spesifikke toksiner på en effektiv og rask måte. Andre pille form renser, som de er ment å bidra til å rense kolon og utvise påvirket fecal materie, selges i helsekostbutikker og på internett. Mens noen av disse butikk-kjøpte renser fungerer godt for folk, få om noen av dem har blitt godkjent av FDA og anses å generelt gjøre det de sier de skal gjøre. Så før du bruker noen av disse renser du kjøper i butikken, forskning og sjekke dem ut først.