Digidexo.com

Hvordan du skal se etter en Liste over low-carb matvarer

Hvordan du skal se etter en Liste over low-carb matvarer


Det er relativt enkelt å finne lister over low-carb matvarer, men man må være på vakt mot visse misforståelser om karbohydrater for effektivt å navigere på Internett og matbutikk. En lav carb diett kan være en fin måte å kaste pounds og få sunne, og forstå hvordan å finne den beste informasjonen er nøkkelen til suksess.

Hvordan du skal se etter en Liste over low-carb matvarer

•  Lag en liste over søkeord for å bruke nettet. Du kan skrive disse i et Word-dokument, slik at du enkelt kan kopiere og lime dem inn i søkemotorer senere.

Tenk om dine diettbehov når du gjør disse søkeordene. Hvis du er vegetarianer, eller du foretrekker en lav-natrium diett, kan det være lurt å liste søkefraser som "low carb vegetarisk mat" eller "lav natrium low carb matvarer."

Skriv inn søkeordene i en søkemotor som Google eller Yahoo. Hit "Søk" og se hva som treffer pop up.

Når du har funnet flere lister, kompilere din egen liste over mat du liker som er tilstede på low-carb mat lister. Dette er den enkleste måten å lage en low-carb diett som du kan holde deg til.

Hvis du er usikker på om en mat og om det er virkelig lav i karbohydrater, gjør ekstra forskning rettet mot den spesifikke mat. Søkeordene kan se ut:

"karbohydrater i brokkoli" eller "rødvin og karbohydrater"

Hint

  • Husk at fiberen er et karbohydrat som ikke absorberes av kroppen. Noen matvarer er høy i fiber, men er fortsatt anses å være lav carb matvarer, siden deres karbohydrater ikke er absorbert og har ingen effekt på blodsukkeret.
  • Sjekk med legen din før du endrer din diett. Noen low carb dietter kaller for drastiske endringer i spiseatferd, og disse kan gi bivirkninger. Det er alltid best å sjekke med legen din før du gjør en stor kosten endres.