Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere med tørr hud i hodebunnen

Tørr hud i hodebunnen har mange årsaker. Mens talgkjertlene på huden frem talg som fukter huden, i noen tilfeller ikke er nok olje er produsert. Helsemessige forhold, bivirkninger av medikamenter og fattige hårpleie regimer alle bidra til en tørr hodebunn. En tørr hodebunn følger stort sett tørt hår, og i noen tilfeller hodebunnen er også kløende og flassende. Det er noen metoder for å håndtere en tørr hodebunn.

Hvordan man skal håndtere med tørr hud i hodebunnen

•  Bruk de riktige hårpleieprodukter. Hårtyper er fet, tørr eller normal. Hvis du bruker feil sjampo eller balsam, kan det ha skadelige effekter på hodebunnen og håret. Tørr hodebunn trenger en fuktighetsgivende sjampo og balsam, i henhold til artiklene "Hodebunnen Problemer-skalp Basics" på Hairfinder.com Nettstedet.

Bruk mindre varme. Etter vask og condition håret, skyll med varmt eller lunkent vann. Varmt vann er skadelig og tørker ut håret og hodebunnen. Blow tørketrommel, elektrisk valser, curling tryllestaver og andre hår apparater alle bruker varme og bør unngås så mye som mulig. De høye temperaturene kan brenne og skade håret og hodebunnen. Hvis du har tid, håndkle tørke håret.

Masser hodebunnen. En daglig massasje har mange fordeler i henhold til Kevin Pederson i sine artikler "massasje olje for tørr hodebunn" på Internett-området hjem rettsmidler for deg. Massasje øker blodsirkulasjonen og gi mer næring til hårsekkene. Den massasjen stimulerer også talgkjertlene slik at mer olje er produsert. Å massere hodebunnen, plasserer hendene på hodet og gni forsiktig i en sirkulær bevegelse. Gjør dette en gang eller to ganger om dagen i ett minutt.

Påfør oljen. En enkel måte å smøre en tørr hodebunn er ved å bruke olje. Gode ​​essensielle oljer for håret er brennesle, basilikum og rosmarin, ifølge boken "Grow Hair i 12 uker" av Riquette. Andre gode oljer for hodebunnen er olivenolje og kokosolje. Bruk bare en liten bit av olje for å hindre hodebunnen og håret fra å bli fettete.

Bruk en hatt. Miljøet har også en effekt på hodebunnen og håret. Artikkelen "Slik Cure Tørr, flassende hår gjennom hjem rettsmidler" på de ayurvediske Cure nettsteder sier, "Dry avkjølt luft stjeler olje fra huden og gjør den tørr." Bære en lue eller annet hodeplagg i kaldt eller vindfullt vær. Selv solfylte dager krever en lue. Solen skader håret og kan tørke ut hodebunnen.