Digidexo.com

Hva er Metabolic Bone Disease?

Metabolske bein sykdom er vanligvis forårsaket av visse ernæringsmessige ubalanser i kroppen, hovedsakelig fra kalsiummangel. Denne sykdommen kan finnes hos mennesker og dyr, som reptiler.

Underernæring

Underernæring og vitaminmangel forårsaker de fleste tilfeller av metabolske bein sykdom. Dette er mest tydelig når du har en mangel på kalsium i kosten.

Fosfor

For mye fosfor i dietten viser seg kalsium i kalsiumfosfat, en ubrukelig form av kalsium som fører til kalsiummangel.

Vitamin D3

Dette vitamin D oppfører seg mer som et hormon som forenkler i kalsium absorpsjon og vedlikeholder normale bein funksjoner. Mangler dette vitaminet vil føre til kalsiummangel.

Parathyreoideahormon

Når det er en kalsiummangel, er dette hormonet som utskilles fra biskjoldkjertlene å jobbe hardere på å opprettholde en kalsium i skjelettet, på bekostning av å forlate bein svak.

Skeletal Change

Metabolske bein sykdom vil til slutt føre til bein deformasjoner, inkludert bøyde ben, mykhet i ansiktet, gummilignende kjever og unaturlig hevelse i dine lemmer.

Behandling

Behandle metabolske bein sykdom innebærer korrigere din diett, som noen ganger er ikke veldig lett med mennesker eller dyr. Det meste, innebærer korrigerende behandling tålmodighet.