Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Fluid i indre ører

Fluid i det indre kan komme fra noen kilder som for eksempel infeksjon, en skade, en misdannet øregangen eller en perforert trommehinnen. Uansett hva årsaken til væske, kan dette en smertefull tilstand forårsake svimmelhet og kvalme. Når du har væske i øret, begynne å behandle tilstanden med en gang for ikke å ytterligere skade øret. Noen hjemme rettsmidler kan bidra til å lindre indre øret væske og lindre mange av symptomene.

Varm komprimerer

Påfør varm komprimerer til øret. Heat har mange helbredende egenskaper. Det øker blodsirkulasjonen til det berørte området og oppfordrer røde blodlegemer til rush til området for å hjelpe til med å reparere eventuelle skader.

Lag en varm komprimere ved å dyppe en klut i varmt vann eller te og vrir den ut. Bruk en urtete for ekstra beroligende påvirker. Påfør kluten over øret i ca 20 minutter eller til kluten kjøler av. Gjenta behandlingen så ofte som nødvendig.

Herbal behandlinger

Påfør en løsning av tea tree olje til øret. Denne naturlige urt hjelper med flere forhold, blant annet væske i øret på grunn av infeksjon. Tea tree olje har antibakterielle egenskaper som vil bidra til å forhindre infeksjon eller rydde opp en eksisterende infeksjon. Sett fem til ti dråper varmet tea tree olje i en spiseskje olivenolje og bland godt. To ganger om dagen, legg 02:58 dråper i den infiserte øret.

Grapefruktkjerneekstrakt er en annen urtemedisin for å hjelpe med væske i øret, spesielt hvis det er forårsaket av infeksjon. Slik bruker grapefruktkjerneekstrakt, må du kjøpe den i flytende form. Bland 3-5 dråper av ekstraktet med en oz. glyserin. Du kan også bruke alkohol eller begge deler. Innføre 1-2 dråper i de berørte øret 1-2 ganger om dagen. Bruk aldri druekjerneekstrakt i sin fulle styrke i ørene. Du kan også kjøpe et lignende produkt som inneholder tilsvarende ingredienser som kalles øredråper av NutriBiotic.

Posisjonering

Posisjonering spiller en stor rolle med væske i det indre øret. Ikke kontinuerlig lå flatt; i stedet, plasserer kroppen din slik øret kan renne. Prop kroppen din opp i en 30 graders vinkel, noe som også vil bidra til å lindre smerte. Begynn å bruke denne stillingen så snart du oppdager væske i øret, og fortsette å bruke den før et par dager etter at infeksjonen, eller til du har fjernet alt av væsken.