Digidexo.com

Diett for noen med Hodgkins lymfom kreft

Hodgkins lymfom er kreft som påvirker lymfesystemet, systemet av rør som når alle områder av kroppen og hjelper kroppen din til å bekjempe infeksjoner og sykdom. Behandlingstilbud omfatter kjemoterapi, stråling, kliniske studier og kirurgi. Ifølge Kreftbehandling Centers of America, er optimal ernæring også viktig for å effektivt bekjempe kreft, fordi sykdommen og andre behandlinger ofte rane kroppen av næringsstoffer og redusere appetitten.

CAAT Diet

At AP John Institute for Cancer Research, har forskerne utviklet en diett som komplementær behandling for Hodgkins lymfom. Dietten, som arbeider med kjemoterapi og stråling, er basert på aminosyre-terapi kalt CAAT (Controlled Amino Acid Therapy), som er utformet for å bruke kjemiske reaksjoner forbundet med mat, aminosyrer og kosttilskudd for å stanse vekst og utvikling av kreftceller. Programmet eliminerer visse matvarer og erstatter dem med aminosyrer.

Fase 1 av planen innebærer formuleringen av aminosyrene. Ifølge AP John nettstedet, det er en spesifikk blanding som bestemmer de ved tidspunktet for behandlingen i samsvar med den typen Hodgkins lymfom man har. Det er fem forskjellige typer, differensiert etter hvordan de ser ut under et mikroskop: blandet cellularity, nodulær sklerose, nodulær lymfocytt-dominerende, lymfocyttdeplesjon og lymfocytt-rikt klassisk Hodgkin lymfom. Aminosyren blanding er en presis formel av aminosyrer, sitronsyre og natriumbenzoat. Aminosyren formel som du er gitt er ment å erstatte mesteparten av ditt daglige inntak av protein fra fisk, kjøtt, nøtter, melkeprodukter og bønner, fordi kreftceller kan hente energi fra disse matvarene.

Fase 2 bør følges sammen med aminosyren formel. De naturlige næringsstoffer i bestemte matvarer er laget for å slå av kreftgener og sulte kreftceller til å drepe dem.

Prøvemeny

Et eksempel frokost inneholder en halv grapefrukt (som bør utelates dersom gjennomgår kjemoterapi); en appelsin eller 6 oz. ferskpresset appelsinjuice; whey forbedret protein (AP John anbefaler Vitamin Shoppe merke); en porsjon havregrøt (du kan legge smør og krydder) og en kopp svart eller grønn te søtet med fruktose.

Et eksempel lunsj omfatter fire kuler av aminosyren formel blandet med vann og fruktose, sukker-fri Kool-Aid, frisk saft, kyllingbuljong, V8 juice, buljong eller diett ginger ale. Dette kan bli etterfulgt av en kokt grønnsak (asparges, rosenkål, kål, spinat, streng bønner, squash eller brokkoli) med 2 ss. eddik; 1/2 kopp fersk frukt (for eksempel blåbær, bringebær, jordbær, pære eller appelsin); 1 servering av havregrøt, mais, ris eller pasta; 1 ss. kokosnøttolje; åtte til 10 grønne eller sorte oliven; og en kopp svart eller grønn te.

Et eksempel middag omfatter fire kuler av aminosyren formel blandet med vann og fruktose, sukker-fri Kool-Aid, frisk saft, kyllingbuljong, V8 juice, buljong eller diett ginger ale. Dette kan bli etterfulgt av en kokt grønnsak med 2 ss. eddik; 1/2 kopp stuet plommer søtet med fruktose og toppet med fersk krem; Avokado salat (salat, selleri, løk, tomat og avokado kastet med sitronsaft og enten kokosolje eller olivenolje); og en kopp svart eller grønn te.

For en mid-kveld snack, bland 2 oz. fersk fløte med 1/2 oz. kokosnøttolje, 1/2 oz. olivenolje og 1 ss. fruktose. I tillegg kan du nyte sukkerfri gelatin med pisket krem ​​eller en plomme.

Ansvarsfraskrivelse

Dette er en prøve meny skapt av AP John Institute for Cancer Research. Du bør jobbe med din lege og team av helsepersonell for å finne ut dine ernæringsmessige behov og for å avgjøre om CAAT diett er riktig for deg.