Digidexo.com

Natural Cures for Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er hæl og foten smerte forårsaket av betennelse - plantar fascia er vevet på den nederste del av foten som festes tærne til hælbeinet. Ofre generelt opplever intens brennende smerte eller stikkende opplevelser som vanligvis føler seg verre etter våkner som fascia kontrakter over natten. Det er flere naturlige botemidler forbundet med plantar fasciitt.

Hjem Rettsmidler

Noen hjemme rettsmidler for plantar fasciitis inkluderer å miste vekt for å redusere hæl belastning, strekker hælene før stiger i morgen; unngå å kjøre, vandre ovenpå eller gå barbeint; iført komfortable, polstrede og støttende sko; ta pauser når du står i lange perioder av gangen og bruke is i tilfelle av smerte.

RICE Behandling

En vanlig naturlig behandling for plantar fasciitis er RICE behandling. RICE står for hvile, is, kompresjon og høyde. Det naturlige rette bidrar til å kurere mildere former av tilstanden med mye avslapping og ikke sette mye stress eller press på hælene.

Tøyningsøvelser

Stretching leggen etter å ha steget er en flott måte å bidra til å eliminere plantar fasciitt. Strekking bør også gjøres i løpet av dagen. For å gjøre dette, lene seg mot veggen med foten godt plantet på bakken for å strekke plantarfascien. Dette vil bidra til å redusere spenningen på foten mens du går eller kjører.

Night splinter

Nattskinner er en god naturlig behandlingsalternativ for healing plantar fasciitt. Night splinter forsiktig flex både tær og føtter mens du sover, slik at du ikke våkner opp til brennende, stikk kroniske smerter.

Heel Vugger

Heel vugger (også kalt hæl kopper) er også gunstig som et naturlig middel for omsorg for plantar fasciitt. Disse enhetene inneholder gel å dempe hælen og absorbere støt. De kan lett passe inn i alle typer fottøy.