Digidexo.com

Fordeler med Internet Massasje

Fordeler med Internet Massasje


Massasjeteknikker manipulere muskler og bindevev når en utdannet massasjeterapeut gnir og presser vev i kroppen. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, har massasje terapi blitt brukt i tusenvis av år for å eliminere både kroniske smerter og for å hjelpe slappe kroppen. Funksjonshemmede kan benytte melding terapi for å bedre blodsirkulasjonen, redusere smerte, bedre bevegelse og eliminere stress.

Sirkulasjon

Melding terapi stimulerer vev i kroppen for å øke blodtilførselen til musklene. Denne prosessen kan også være nyttig for å hjelpe funksjonshemmede personer å eliminere tretthet forårsaket av avfallsprodukter fra sine muskler. Massasje terapi kan også forbedre blodsirkulasjonen i hele kroppen, slik at vevet kan regenerere etter en operasjon. Ifølge nettstedet Massage Therapy Fordeler, barn født med cerebral parese lider av spastiske muskelbevegelser som de ikke kan kontrollere på grunn av skade på hjernen ved fødselen. Massasje terapi kan hjelpe slappe muskler hos barn med cerebral parese.

Smertereduksjon

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), en 2008 gjennomgang av 13 studier viste bevis for at massasje kan være nyttig i å eliminere kroniske ryggsmerter. En annen studie fant at 64 pasienter med kroniske nakkesmerter bedret funksjon og hjalp lindre smerte. Massasje kan bidra til å stimulere endorfiner til å bli utgitt av hjernen, som er naturlige smertestillende. Ifølge nettstedet Disabled World, funksjonshemmede mennesker som lider av fibromyalgi opplever kroniske smerter, og massasje terapi kan bidra til å eliminere noe av denne smerten. NCCAM rapporterer at pasienter som gjennomgår kjemoterapi kan se redusert hevelse i bløtvev og smertelindring med massasje.

Mobilitet

Muskel- og skjelettsystemet inneholder bein, bløtvev, muskler og ledd. Funksjonshemmede personer som lider av kroniske leddsmerter kan gjennomgå massasje terapi for å gi ekstra felles mobilitet. Dette vil la pasienten større spekter av bevegelse i hans eller hennes armer og ben. Funksjonshemmede mennesker som lider av muskelsvinn som følge av en mangel på bevegelse kan dra nytte av strekking av muskler gjennom massasje. Massasje elongates atrophied muskler, som har strammet fra mangel på bruk.

Stress Elimination

Stress er vanligvis forbundet med høyere nivåer av smerte, angst og depresjon. Handikap vanligvis lider av høyere nivåer av stress på grunn av vanskelige livssituasjonen som lammende smerte, mangel på mobilitet og økonomiske vanskeligheter. Ifølge nettstedet Disabled World, har medisinsk forskning gitt noen bevis for at massasje kan midlertidig lavere hjertefrekvens og blodtrykk. Massasje terapi kan senke stressnivået, ifølge NCCAM.