Digidexo.com

Slik Cure nevropati

Nevropati er et annet navn for nerveskader. Det er ofte preget av en brennende, prikkende eller skyting smerter i ekstremitetene (hender, føtter, ben og armer). Nevropati kan også påvirke nervesystemet i hele kroppen din, forårsaker inkontinens, vanskelighets gripende gjenstander og balansere problemer. Å behandle nevropati, kan du prøve alternative helse alternativer, for eksempel kosttilskudd, samt reseptbelagte medisiner.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om medisiner. Noen legemidler som er godkjent for andre forhold kan også hjelpe behandle nevropati. Disse er gabapentin, pregabalin, topiramat, fenytoin og karbamazepin.

Prøv en Lidokain patch hvis du ikke ønsker å ta muntlig medisiner. Bruk opptil tre av disse oppdateringene per dag for å avlaste nevropati smerter, plassere plasteret på det berørte området. Noen mennesker kan oppleve et utslett på lappen området som følge av denne behandlingen.

Unn din nevropati med alternative helse alternativer. Påføring capsaicin lokalt på området kan bidra til å lindre smerte. Du kan også supplere din diett med B-kompleks vitaminer, alpha lipoic syre, actyl L-karnitin og krom.

kontrollere blodsukkeret hvis nevropati er forårsaket av diabetes. Dette er den beste måten å forebygge eller behandle diabetisk nevropati.

Hint

  • Hvis nevropati har forårsaket føttene til å gå nummen, sjekk føttene daglig for mulige skrubbsår som kan bli smittet.
  • Sørg for å diskutere med legen din alle kosttilskudd og medisiner som du kanskje allerede være å ta for å unngå eventuelle interaksjoner.