Digidexo.com

Hvordan behandle Tension Hodepine

Hvordan behandle Tension Hodepine


Spenningshodepine er den vanligste formen for hodepine, og står for så mye som 90 prosent av alle forekomster av hodet smerte. Spenningshodepine er ofte preget av milde til moderate smerter, men noen spenningshodepine kan fremvise sterke smerter. Den gode nyheten om spenningshodepine er at, selv om de kan være hyppige, de er vanligvis veldig lett å behandle gjennom en kombinasjon av medisiner og endringer i kosthold og mosjon.

Hvordan behandle Tension Hodepine

En vet at en spenningshodepine er ofte bilaterale (som strekker seg fra den ene side av hodet til den andre) i motsetning til migrene eller cluster-hodepine, som bare påvirker bestemte steder av hodet. Å gjøre dette skillet er viktig som du bør oppsøke lege hvis du tror du lider av migrene eller cluster hodepine.

ta en over-the-counter medisiner som ibuprofen, paracetamol eller paracetamol. Disse vanlige smertestillende midler er en av de mest effektive måter å behandle spenningshodepine.

Lukk øynene og la seg. Noen ganger enkle resten er nok til å lindre spenninger i hodet og nakken. Hold hodet litt forhøyet, og heve knærne og beina hvis mulig også.

Vurdere å ta en stress-lederkurs. Stress er en ledende årsak til spenningshodepine, og når vi ikke vet hvordan å tilstrekkelig håndtere våre stress vi ender opp med å spenne kroppen vår. Du kan også vurdere å biofeedback (forstå kroppens triggere og stater) som et alternativ.

Par din over-the-counter medisiner med koffein og et antihistamin. Koffein bistår ved å hemme blodgjennomstrømningen og bidrar til å redusere noe hevelse, som gjør antihistaminer, selv om de er mer effektive når du arbeider med spenningshodepine forårsaket av allergi.

Tenk over noen homøopatiske og alternative metoder for behandling av dine spenningshodepine. Svømming og trening kan bidra til å løsne muskler og redusere stress betraktelig. Du bør også vurdere akupunktur og massasje som ekstra behandlingstilbud.

Hint

  • Snakk med en lege om din hodepine når de er intense eller hyppige da dette kan være et tegn på kronisk spenningshodepine. Kronisk spenningshodepine kan trenge å bli behandlet annerledes enn vanlige spenningshodepine.
  • Vær oppmerksom på at det er mulighet for å utvikle rebound hodepine som følge av bruk av over-the-counter medisiner for å behandle dine spenningshodepine. Faller alltid under den daglige dosen grensen og, når det er mulig, prøver bare å behandle eller ri ut smerten uten å ty til medisiner.