Digidexo.com

Fet hud Diet Supplements

Fet hud Diet Supplements


Fet hud er forårsaket av talgkjertlene i huden din produserer for mye sebum. Sebum brukes av kroppen til å smøre huden og håret. En overflod av sebum kan gjøre huden ser og føles fet og forårsake urenheter. Din beste rute til sunn hud er rikelig med vann og et balansert kosthold bestående av frukt, grønnsaker og magre proteinkilder. Ingen supplement har vist seg å spesielt ta fet hud. Men å ta kosttilskudd som fremmer sunn hud generelt kan bidra til å forbedre utseendet på en fet hud.

Hvordan vet jeg om huden din er fet

Fet hud er karakterisert ved et glinsende utseende og tilstedeværelsen av olje på huden. Oljen kan bli merkbar ca 20 minutter etter at du har vasket og tørket ansiktet ditt. Din panne, kinn, nese og hake kan være de mest berørte områdene. Mange ganger, fører overflødig talg til tilstoppede porer og urenheter som forårsaker akne, selv om huden tilstand kan ha andre årsaker.

Vitaminer for fet hud

Ifølge Mayo Clinic, kan vitamin C bidrar til å gi deg en sunnere hud og redusere blemishes. B-kompleks vitaminer, kan sink, kobber og vitamin E også være gunstig for huden din ved å fremme elastin produksjon i hudcellene. Elastin er en viktig komponent i sunn hud celleproduksjon. Sunn hud kan ha en bedre balanse av sebum produksjon og være mindre utsatt for oiliness. Vitamin A bidrar i reparasjon og vekst av hudceller.

Essensielle fettsyrer

Essensielle fettsyrer (EFA) bidrar til å gi huden din med den naturlige smøring den trenger. Uten riktig mengde EFA i kroppen din, kan huden din produsere mer talg i et forsøk på å erstatte det. Den overflødig talg kan forårsake fet hud og kviser. EFA inkluderer omega-3 og omega-6 essensielle oljer. Du kan finne EFA i fiskeolje eller nattlysolje kosttilskudd.