Digidexo.com

Fordelene med Aloe Vera

Fordelene med Aloe Vera


Aloe vera er en plante innfødt til Nord-Afrika. Skryt over hele verden for sine medisinske egenskaper, har aloe vera vært i bruk i over tusen år, med medisinsk papyri av oldtidens Egypt (16. århundre f.Kr.) beskriver bruken og applikasjoner. Nå er en vanlig ingrediens i naturlig helse rettsmidler, homeopatisk medisin og til og med hudpleieprodukter, anlegget kan også brukes direkte, i sin rene form, for å behandle en rekke helseproblemer.

Kosttilskudd

Aloe vera er det eneste produktet i grønnsaks verden som inneholder vitamin B12, noe som gjør det til et flott supplement for vegetarianere. Anlegget er også høy i vitamin C, aminosyrer, enzymer og mineral germanium, som støtter immunsystemet. Den beste måten å konsumere aloe vera internt er i form av juice, som kan tilberedes hjemme ved å koke aloe vera i vann i ca 20 minutter. Saften kan også kjøpes på helsekostbutikker flaske og klar til å drikke.

Førstehjelp

Saften av aloe vera-planten er en stor førstehjelp løsning for brannskader og kan brukes direkte over et sår for å lindre smerten og hjelpe med healing. Den salve av anlegget kan også brukes direkte over eldre brannsår, kutt og sår for å hjelpe fade arr og fremskynde heling av skorper og lukking av sår. På grunn av sin anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper, kan aloe vera brukes direkte på sår når ingen antibiotika krem ​​eller rengjøring forsyninger er tilgjengelig for å ta vare på en skade. Endelig inneholder aloe vera magnesium laktat, en anti-kløe agent, noe som gjør anlegget et godt middel for insektbitt og allergier.

Digestive Problemer

Aloe vera juice er bra for en rekke fordøyelsesproblemer, inkludert forstoppelse, halsbrann og magesmerter. Det kan også berolige mageplager skyldes reisesyke, og det har vært kjent for å lindre svie og smerter av magesår. For mennesker med kvalme og oppkast, kan drikke aloe vera juice være vanskelig på grunn av sin sterke smak, i hvilket tilfelle kapsler eller tabletter av aloe vera-ekstrakt kan være et bedre alternativ.

Skin Care

På grunn av sine helbredende egenskaper, har aloe vera vært mye bruk for å stimulere vev gjenfødelse og hjelpe visne hud merker, arr og fregner. Den kan også brukes på huden for å berolige solbrenthet og utslett, og brukes til å behandle eksem, psoriasis og eksem. Spesielt nyttig når den kombineres med tradisjonelle behandlinger, kan aloe vera også hjelpe de med tørr, flassende hud eller de som lider av chaffing på grunn av vind og kaldt vær.

Munn Skader

Fordi aloe vera er trygt å bli tatt internt, kan den brukes til å behandle skader som oppstod på mykt vev, slik som munnsår, canker sår, feber blemmer og andre lesjoner. Det har også blitt brukt effektivt til å behandle blødende tannkjøtt og for å lindre smerter og ubehag etter oral kirurgi eller omfattende tannbehandling.