Digidexo.com

Hvordan å behandle Poison Ivy Naturligvis

Hvordan å behandle Poison Ivy Naturligvis


Jeg har hatt min andel av Poison Ivy, spesielt som et barn. Selv om mine tilfeller var ikke så ille, det var fortsatt ganske irriterende. Så snart jeg skulle få min første kløe, ville jeg sette noen Calamine lotion på den. Selv om det er fortsatt en av mine favoritt naturmidler, har jeg lært at det er mye mer vi kan gjøre for å lindre symptomene. Tar en hel kropp tilnærming er avgjørende. Ja, det er viktig å sette ting på giften eføy for å lindre kløe - men det er ting du kan gjøre internt i tillegg - så her er min innvendig og utvendig tilnærming.

Bruksanvisning

•  Hvis du tror du ble utsatt for giften eføy, er et godt første skritt å ta en dusj til høyre når du kommer hjem. Noen sier at hvis de irritanter fra anlegget fikk på huden din, kan du vaske dem av. Men dette betyr ikke uten kontrovers. Noen tror at vasking gjør ting verre.

En annen god ting å gjøre hvis du tror du ble utsatt for giften eføy er å ta noen naturlige antihistaminer. Vitamin C, grønn te og druekjerneekstrakt er tre av mine favoritter. Du kan ta dem alle på samme tid hvis du vil - bare følg instruksjonene på Vitamin C og druekjerne pakker. Drikk flere kopper grønn te per dag i tillegg.

Calamine lotion er et naturlig middel. Hvis du har et utbrudd av Poison Ivy, kan du bearbeid lotion på med en bomullsdott. Hvis du vil, kan du sette litt trollhassel ekstrakt på Poison Ivy før du bruker Calamine lotion.

Jewel Weed er en vill plante som er naturens motgift til giften eføy. Faktisk, det vanligvis vokser rett ved giften eføy. Bare få et godt felt guide slik at du kan lære hvordan du kan identifisere den. Deretter kan du knuse den opp og legg den direkte på giften eføy. Du kan også være i stand til å finne en salve eller lotion som har juvelen luke i den.

Tips og advarsler

  • Jeg liker Peterson Veiledning serien når det gjelder å lære hvordan å identifisere planter.
  • Samme tilfeller av Poison Ivy kan være ganske alvorlig og kan kreve sykehusinnleggelse. Sørg for at du ser en lege.