Digidexo.com

Hvordan få lindring av stress relatert astma

Millioner søker etter måter å få lindring fra stress relatert astma. Astma rammer menn, kvinner, gutter og jenter fra alle samfunnslag. Når du lider et astmaanfall, kan lungene dine ikke fungere riktig gjør det vanskelig for deg å puste. Det er mange triggere for astma. Disse allergener kan variere fra person til person. For noen kan det være så enkelt som en reaksjon på visse matvarer. Men for andre, kan støv eller pollen forårsake et astmaanfall. Men mange mennesker også lider av stressrelatert astma.

I denne artikkelen ønsker jeg å dele noen ideer om hvordan å få lindring fra stress relatert astma. Selve hastigheten som samfunnet beveger forårsaker flere stressrelaterte medisinske problemer enn vi noen gang har sett. Dette forårsaker flere Astma tilfeller og høyere fortjeneste for farmasøytiske selskaper. Ikke se bort fra en lege diagnose og foreskrevne medisiner, men la oss se på noen andre muligheter for å få lindring fra stress-relaterte astma.

Bruksanvisning

•  Sjekk alltid med legen din om hvordan du kan få lindring fra stress-relaterte astma. En lege kan forskrive medisiner for å avslutte en astma angrep. Disse legemidlene lindre kortpustethet og tilhørende piping fra sliter med å puste.

Hvis stress er trigger for problemet med astma, må du vurdere å justere kilden til stress. Det beste alternativet ville være å fjerne kilden til stress, men det er ikke alltid mulig. Se etter måter å eliminere eller skjære ned stressende situasjoner. Prøv å tenke på måter å fjerne stress fra stressende situasjoner. Be om hjelp med stressende situasjoner hvis du kan.

•  Prøv å finne en kilde til avslapning som hjelper deg å håndtere stress og holde den fra å bli et astmaanfall. Kilder til avslapning kan være å lytte til rolig musikk, bønn, klemme en tennisball, hagearbeid, meditere eller tyggegummi. Har du noen gang lagt merke til en profesjonell ballspiller tyggegummi? Det hjelper dem å håndtere stress.

Det kan være en god ting hvis denne situasjonen gikk til hundene. Forutsatt at du ikke er allergisk mot dyr, kan få en hund føre til lindring av stress relatert astma for deg. Du foretrekker kanskje å ha en annen type beste venn som eksotisk fisk. Ideen er å finne et kjæledyr for å hjelpe deg å komme over et astmaanfall.

Til slutt, bygge tillit er en stor stressavlastning. Se andre håndtere lykkes med stressende situasjoner som de som forårsaker dine problemer med astma kan hjelpe deg å overvinne problemet. Ta oppmerksom på hva disse menneskene gjør en imitere dem. Spør dem hvordan de håndterer slike situasjoner og lytte nøye til deres svar. Deretter sette dem inn i handlinger. Som du begynner å ha suksesser dette kan hjelpe deg å få tillit og forstå hvordan å få lindring fra stress relatert astma.