Digidexo.com

Steder å pensjonere i Storbritannia

Storbritannia tilbyr en rekke steder for pensjonister å tilbringe sin pensjonisttilværelse. Fra naturskjønne strender til byene sportslige slott, valgene avhenger av dine preferanser. England, Skottland og Wales har alle levedyktige alternativer for rolig levende og lav kriminalitet. Du trenger ikke å betale, men for kjedelige gylne år med nok golf, fiske og museer for å holde deg opptatt.

Southend-On-Sea

Southend-On-Sea ble mottatt mye anerkjennelse og ros. Hva er ikke å like om Essex byen? Attraksjonene inkluderer syv miles av strender, over 80 parker og åpne plasser, sju bibliotekene, fire museer, tre kasinoer, to kunstgallerier og en flyplass. Det har også verdens lengste glede moloen; at bryggen strekker 1,34 miles. Fiskere bruke det året rundt for sportsfiske. Hendelser inkluderer besøk av seilskutene og en festival.

Stirling

Stirling er kjent som den gamle bydelen, og det er med god grunn. Mel Gibson-filmen "Braveheart" ble filmet på Stirling Castle. For turer og kanoturer, tilbringe tid i Sachs. Området omfatter fjell, elver og skogsområder.

Devon

Grevskapet Devon har mottatt utmerkelser for sin natur og lav kriminalitet. En undersøkelse av Saga Business Group fant de lykkeligste eldre mennesker i Storbritannia bor i Devon, og én av 10 personer favoriserte Devon for pensjonister. Smilene er forårsaket av fylkets 300 miles av strender og solrikt klima. Mange puber, historiske bygninger og bondens marked legge til Devon livskvalitet.

Swansea

I Wales, bør pensjonert mennesker anser bosetting i Swansea. Hjembyen til poeten Dylan Thomas tilbyr en kunstscene og uberørt natur. Gower-halvøya, 15 minutter fra byen, er perfekt for spaserturer og avslapping. Den har rundt 50 offentlige strender, bukter og viker. London Independent kalte Gower strender "Supermodellen av britiske strender." Den viktorianske badebyen Mumbles har kunstgallerier og håndverksbutikker. Thomas fans kan tilbringe timer i Dylan Thomas Centre lære om livet hans.

Southport

Mens Merseyside fylke ble kjent som hjemmet til the Beatles, har Southport et rykte som et flott sted å trekke seg tilbake. Byen regningene seg selv som Englands Classic utvei. Mens det er ikke langt fra fordelene ved en by som Liverpool, Southport beboerne nyte en rolig sjarm ved kysten. Hvis golf er en viktig del av din pensjon, ikke lete lenger. Southport har syv golfbaner i nærheten, inkludert Royal Birkdale som vert den prestisjetunge British Open i juli 2008.