Digidexo.com

Hvordan å behandle morgenkvalme under svangerskapet

Morgenkvalme er en problematisk symptom at de fleste gravide kvinner opplever på et tidspunkt. Vanligvis begynner og slutter i løpet av første trimester av svangerskapet, kan denne tilstanden være vanskelige å behandle. Men med noen enkle strategier, kan du administrere morgenkvalme. Følg disse tipsene for å behandle morgenkvalme under svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Prøv frukt. En måte å lindre kvalme er ved å spise veldig saftige frukter som vannmelon og ananas. Hvis du ikke kan mage tanken på å spise i øyeblikket, kan du prøve å suge på saften av en sitron eller appelsin.

Hold deg til små måltider. Når du føler at du kommer til å kaste opp, kan du ikke være i stand til å få mer enn noen få biter ned, men du trenger for å holde energien oppe. Å ha fem på seks små måltider om dagen i stedet for tre større måltider bidrar til å bekjempe kvalme og kan være lettere å tolerere.

Spis salt mat. Selv om du kan være bekymret for å få riktig ernæring under svangerskapet, når du opplever morgenkvalme, er det viktigste å holde maten nede. Prøv et par potetgull å bosette magen.

Gi ingefær en prøve. Denne naturlige root sies å roe magen og lette kvalme. Ingefær er tilgjengelig i mange former, fra sin tradisjonelle rot, som finnes i dagligvarebutikkens produserer delen, til flavored godteri og slikkepinner laget spesielt for kvalme. Disse kan bli funnet på mange fødselspermisjon butikker.

Snack før du får ut av sengen. Hvis morgenkvalme har en tendens til å treffe de fleste i morgen, prøve gumlet på et par kjeks mens de fortsatt lå i senga. Dette lyset snack kan hjelpe avverge kvalme som du får klar for dagen.

Tips og advarsler

  • Prenatal vitaminer kan ofte utløse kvalme. Snakk med legen din om hvorvidt dine vitaminer, eller når på dagen du tar dem, kan være den skyldige.