Digidexo.com

Alternativ Natural Pain Reduksjonsgir for Cancer

Ifølge National Cancer Institute, vil mer enn 1,4 millioner menn og kvinner bli diagnostisert med noen form for kreft i 2009. Kreft og kreftbehandling kan føre til alle slags smerte, inkludert smerter, kvalme, oppkast, tretthet og depresjon. Det er imidlertid naturlige måter å redusere smerte forbundet med kreft.

Diett

Endre kosthold kan bidra til å redusere noe av smerten forbundet med kreft. Folk som har kreft har en økt risiko for å utvikle osteopeni og osteoporose. Disse forholdene kan være smertefullt og ofte føre til ødelagte bein. Hvis du har kreft, kan du redusere risikoen for å utvikle disse sykdommene ved ganske enkelt å øke kalsiuminntaket. Dette er fordi kalsium spiller en avgjørende rolle i å bygge og vedlikeholde beinmasse og styrke. Personer som har kreft er også utsatt for kvalme og oppkast som et resultat av kreftbehandlinger eller kreft selv. For å redusere forekomsten av kvalme og oppkast, anbefaler American Cancer Society spise kjedelig mat som kjeks. I tillegg kan du prøve å spise mat i romtemperatur for å redusere lukt og smak.

Kinesisk urtemedisin

En omfattende gjennomgang av klinisk forskning på bruk av kinesisk urtemedisin i behandling av kreftsmerter, utført av forskere ved Shanghai Changzheng Hospital, fant at kinesisk urtemedisin kan redusere et bredt spekter av smerter forbundet med kreft når de er tatt enten ved ekstern applikasjon, oral administrasjon, eller intravenøs infusjon. The American Cancer Society, men advarer om at mye av den kliniske forskningen som er gjort om kinesisk urtemedisin ikke kan ha blitt gjort ved hjelp av metoder kan sammenlignes med de som brukes i Vest klinisk forskning. Derfor er det viktig å oppsøke lege før du tar noen urte medisiner.

Trening

Historisk sett har kreftpasienter blitt oppmuntret av sine leger å hvile og unngå fysisk aktivitet. Imidlertid tyder moderne forskning at kreftpasienter bør gjøre akkurat det motsatte. Ifølge American Cancer Society, kan trening redusere risikoen for fall og beinbrudd, holde musklene fra sløse, redusere blodpropp, bedre selvtillit, lavere angst og depresjon, redusere kvalme, redusere tretthet og forbedre din generelle livskvalitet. The American Cancer Society bemerker imidlertid at kreftpasienter bør trene mindre intenst og øke sin trening i et saktere tempo enn folk som ikke har kreft. Noe så enkelt som å ta en tur, eller bruke trappene i stedet for heis kan være et godt sted å begynne. Som alltid konsultere legen din før du starter et treningsprogram.