Digidexo.com

Body Detox Oppskrift

Avrusning er gunstig for kroppen fordi det bidrar til å rense fordøyelsessystemet og organer av urenheter. Og mens kroppen har en naturlig detoxing system, som består av nyrene, lever, hud, lunger og tykktarm, bare gjør det en del av jobben. Du kan gi deg selv en total indre kroppen rensing med noen gjør-det-selv-oppskrifter som er enkle å lage hjemme.

Psyllium Husk Body Detox Oppskrifter

Psyllium husk er en naturlig urt som bidrar til å fjerne buildup og giftstoffer fra fordøyelsessystemet og tykktarm. Tatt enten som et supplement i kapselform eller som et pulver, er det psylliumskall ofte anbefalt fordi det tiltrekker giftstoffer fra tarmen og tykktarmen, og skyver dem ut på en lignende måte som et avføringsmiddel.
Å være en ideell kilde til fiber, hjelper psylliumskall regulere fordøyelsessystem som lider virkningene av et dårlig kosthold. Mens du tar psyllium husk som en del av en kropp detox oppskrift er det viktig å drikke minst 64 gram vann, siden urten soaks opp ekstra fuktighet fra tarmen på vei ut. For å holde ting vanlige etter en detox, sørg for å få minst 25 gram fiber hver dag for å hindre at buildup og forbedre fordøyelsen.
Hvis du velger å bruke psyllium husk i sin naturlige pulverform, legg den til smoothies eller juice og drikk rikelig med vann før og etter å holde deg hydrert.

Probiotika

Sørg for å inkludere probiotika i noen detox diett for å holde systemet balansert fordi de leverer sunne bakterier som kan brukes av kroppen til å kjempe mot skadelige bakterier, som for eksempel salmonella og E. coli.
Å sørge for at du er inkludert nok probiotika i kroppen din detox oppskrift, legge alle typer yoghurt, som inneholder acidophilus, til en smoothie. Acidophilus hjelper kroppen bekjempelse av parasitter og bakterier som finnes i mage-tarmkanalen, så vel som med fordøyelsen.

Body Detox Oppskrift

Under en detox, er det viktig å konsumere mange frukter og grønnsaker for å få nok næring, vitaminer, mineraler og fiber. Disse elementene vil holde energinivået oppe, samt skylle ut systemet og gi antioksidanter for å motvirke sykdom og kreftfremkallende frie radikaler. Du kan juice noen av dine favoritt frukt eller grønnsaker for å skape en sunn drikk, men legger til noen få enkle ingredienser vil gi et løft til immunsystemet, høyere nivåer av antioksidanter og være en velkommen pause fra vanlig juice.
En oppskrift som er enkel består av 2 kopper jordbær, en kopp silken tofu, en teskje honning og en halv appelsinskall. Bland disse ingrediensene sammen grundig før de er i flytende form, og nyte. Du kan bruke hvilken som helst frukt du liker, inkludert epler, bananer eller melon.
Strawberry er spesielt gunstig under en kropp detox fordi den inneholder mye vitamin C, som renser blodet og øker immunforsvaret.
En annen oppskriften krever åtte gram av eple eller appelsin juice, 1/2 kopp av frukten av ditt valg, for eksempel banan, blåbær eller jordbær, 1 spiseskje med hjerte-sunn linfrø eller olivenolje, og 4 gram av renset vann. Bland disse ingrediensene sammen for å lage en enkel, men deilig drink.