Digidexo.com

Etter Effekter av Vestibulær Neuronitis

Vestibulær Nervesmerter er en tilstand som begynner i det indre øret og direkte effekter balanse. Denne tilstanden kan føre til problemer med svimmelhet og svimmelhet, og kan forårsake kvalme og oppkast i alvorlige tilfeller.

Årsak

Vestibulær nevritt er forårsaket når en nerve inne i øret sveller. Dette vestibular nerve overfører informasjon om likevekt og balanse til hjernen.

Effect

Når vestibular nerve blir hoven, fører det til en susete som kan påvirke balansen. Denne følelsen er kjent som svimmelhet.

Kilder

Nerven hevelse ansvarlig for vestibulære nevritt er ofte et resultat av en forkjølelse, influensa eller andre virale infeksjoner. I noen tilfeller, influensasymptomer er ikke tilstede når svimmelhet oppstår.

Diagnose

Diagnostisering av vestibulær nevritt er vanligvis bestemmes fra etter at virkningene av tilstanden, som for eksempel svimmelhet og kvalme. Øyebevegelser og høre tester kan også anvendes, da disse blir påvirket av tilstanden.

Behandling

Tilstanden kan noen ganger klare seg på egen hånd med tiden. I tilfeller der utvinning tar lengre tid, kan balanseøvelser praktiseres for å begrense uønskede After Effects.