Digidexo.com

Slik Cure Øvre abdominal hevelse og smerte

Abdominal hevelse, også referert til som oppblåst mage eller oppblåst mage, er en tilstand der du lider av overdreven tarmgass. Når gassen er fanget inne i tarmen, mage vegger svelle. Når dette skjer, er gassen som produseres på et mye høyere rente enn vanlig. Magen vil føle fyldigere og strammere selv om du ikke har spist.

Slik Cure Øvre abdominal hevelse og smerte

eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt (som bønner, grønnsaker og meieriprodukter) en om gangen for å finne ut om noe du spiser kan være årsaken til ubehag i magen.

Bruk over-the-counter antacida. Hvis magen din ubehag og oppblåsthet er milde, kan du prøve en oppløsende tablett, som tums eller rolaids. Hvis problemet er mer alvorlig, kan du vurdere en flytende form, som Maalox eller Mylanta. For alvorlige mage problemer, er en dyrere alternativ Tagamet HB eller Zantac 75. Ulike typer av over-the-counter medisiner er tilgjengelig i flytende, tablett og pilleform. Hvis symptomene vedvarer, ring din lege.

Utnytte naturlige urter for å behandle din oppblåsthet og ubehag. Urte ingredienser er trygge å bruke og svært effektiv. Ingefær er en velkjent urt for å lindre ubehag i magen og nøytralisere kvalme. Fennikel og mynte også hjelpe fordøyelsessystemet.

Øk vann og fiber inntaket. Noen ganger, kan abdominal hevelse og smerte være et tegn på forstoppelse. Hold en liten fot krakk på badet; Noen leger anbefaler å sette begge føttene på en krakk når du forsøker å flytte tarmer. Dette lindrer buktrykket og gjør passerer en hard avføring lettere. Unngå å sitte på toalettet for lenge og anstreng.

Hvis at-home behandlingsmetoder ikke gjøre triks, lage en legetime for ytterligere diagnose og hjelp. Legen din kan forskrive en behandling alternativet mer effektive enn over-the-counter narkotika.