Digidexo.com

Hva er en Clorox hjem behandling for chiggers?

Hva er en Clorox hjem behandling for chiggers?


Chiggers er larve form av en familie av midd; de overleve ved å mate på hudceller oppløst av en fordøyelseskanal enzym de injiserer inn i huden på verten sin. Dette fordøyelsesenzym later små røde renner, og produserer en pinefull kløe som kan vare i en uke eller mer. Det er mange hjem behandlinger som lover å lindre dette klø-noen fungerer bedre enn andre, mens andre ikke fungerer i det hele tatt. En av disse hjemmebehandlinger medfører bruk av husholdningsblekemiddel, slik som Clorox®.

Identifikasjon

Det er tre varianter av klorin behandling for chiggers. Den første består av helle blekemiddel inn i badevannet, og deretter soaking i det i flere minutter. Den andre varianten er å sprøyte en løsning av blekemiddel vann direkte på området som påvirkes av chigger biter, deretter la løsningen tørke. Og den tredje er å bruke en vev eller klut til DAB full styrke blekemiddel på det berørte området, og deretter la blekemiddel for å tørke.

Formål

Klorin inneholder et naturlig forekommende element kalt klor. Klor tørker huden når det kommer i kontakt med den. Med dette i bakhodet, kan logikken bak klorin behandling spores tilbake til troen på at tørke ut de renner igjen av chigger biter er tenkt å gi lindring fra kløe.

Betraktninger

Ifølge Nina Bicknese, Natural History Biolog for Missouri Department of Conservation, ved hjelp av blekemiddel for å behandle chigger biter er ikke effektiv. Imidlertid, vasking med en kombinasjon av blekemiddel og vann kan være en effektiv behandling for chigger biter. Du bør bruke dette midlet umiddelbart etter retur fra feltet.

Advarsel

Klorin har en veldig sterk lukt som kan være irriterende ved innånding. Det kan også føre til brannskader, selv når fortynnet med vann, og dette kan være svært farlig. Bleach røyk kan også forårsake øyeirritasjon, og hvis blekemiddel kommer i kontakt med øynene denne irritasjonen er enda større. Fordi det kan være farlig, bør du rådføre deg med lege før du prøver å bruke blekemiddel som en del av et hjem behandling for chigger biter.

Andre alternativer

Ifølge Ohio State University, kan behandlinger som benzokain, hydrokortison, Calamine lotion, New Skin, og After Bite® være effektive for å redusere kløe forårsaket av chigger biter. Din beste forsvarslinje, derimot, er å hindre chigger biter i første omgang. Når tilbringe tid i skogsområder, tørk deg med et håndkle med jevne mellomrom å børste chiggers bort før de har en sjanse til å bite, og deretter dusj så snart du kommer hjem. Et annet forebyggende tiltak er å bruke et insektmiddel. Pass på å bruke insektmiddel som anvist og lese sikkerhetsreglene som er oppført på etiketten alle.