Digidexo.com

Myostatin bivirkninger

Myostatin bivirkninger


Myostatin er et protein som produseres naturlig i skjelettmuskelceller hos voksne pattedyr. Dette proteinet er sirkulert i blodet og lymfeknuter og har blitt funnet å redusere produksjonshastigheten av muskel stamceller, og dermed inhibere muskelvekst. Oppdagelsen av myostatin i 1997 førte til ytterligere forskning som involverer inhibering av dette protein for behandling av muskeldystrofi.

Ytterligere forskning har også undersøkt muligheten av å manipulere myostatin for det formål å øke sportslig ytelse, men effekt og bivirkninger av denne handling er ikke ennå fremdeles forstått.

Overdreven Muscle Vekst

En 2007 studie med tittelen "en mutasjon i myostatin Gene Øker muskelmasse og Forbedrer Racing Performance i heterozygote Dogs" utforsket mutasjon av myostatin gener i racing hunder. Denne studien av National Human Genome Research Institute ved National Institutes of Health i Bethesda, Md. Funnet at hundene som besatt enkle kopier av disse genene, som hadde blitt mutert til å produsere lavere nivåer av myostatin, hadde opplevd økt muskelvekst som mulig dem til regelmessig utkonkurrere hunder som ikke besitter disse genene. Men hunder som besatt to kopier av disse genene hadde en bivirkning at forskere beskrevet som "grovt overmuscled."

Konsekvenser av myostatin Sletting fortsatt uklart

En 2009 studie ved Beth Israel Deaconess Medical Center og Harvard Medical School i Boston, Mass., Med tittelen "Effekter av myostatin Sletting i Aging Mus", studerte hemming av myostatin for behandling av aldersrelatert muskeltap i hjertevevet. De fant at mens "hjerte konsekvensene av å hemme myostatin fortsatt uklare, betyr myostatin sletting påvirker ikke aldring relatert økning i hjerte masse og synes gunstig for bentetthet, insulinfølsomhet, og hjertefunksjon i senescent mus."

Muskeldystrofi Behandling

En 2008 studie "myostatin Hemming av en follistatin-Avledet Peptide ameliorates Patofysiologi av muskeldystrofi Modell Mus", utført av Institutt for omfattende medisinsk Science ved Fujita Health University i Aichi, Japan, utforsket muligheten for å hemme myostatin å behandle muskeldystrofi, en sykdom som fører til svekkelse av skjelettmuskulaturen. Forskerne fant at denne behandlingen hadde potensial og ikke observere noen negative bivirkninger, men de har også erkjent at mer forskning er nødvendig for å bekrefte disse resultatene og observere eventuelle langsiktige bivirkninger.

Mulig bivirkning av muskeldystrofi Behandling

I motsetning til den japanske studien, forskere ved Burnham Institute i La Jolla, California., Fant en mulig bivirkning av å bruke myostatin hemming som en muskeldystrofi behandling. Deres 2005 studie med tittelen "avskaffelse av myostatin Betyr ikke bekjempe muskeldystrofi i DY Mus men Øker Postnatal dødelighet" fant at mens muskeldystrofi mus opplevde økt muskel regenerering som følge av myostatin hemming, det kom på bekostning av dannelsen av nødvendig fett. I tillegg ble det betennelse og degenerasjon av eksisterende muskel ikke lindres, som fører dem til å konkludere med at "enhver fremtidig terapi basert på myostatin kan ha uønskede bivirkninger."

Ytterligere forskning er nødvendig

Mens myostatin reduksjon kan lede til siden virkningen av overdreven muskelvekst, har lite bevis for negative bivirkninger som er funnet ved bruk av myostatin inhibering for behandling av sykdommer. Men i alle de nevnte studier og i det overveldende flertallet av forskning blir gjort om effekten av myostatin hemming, har forskere konkludert med at mer forskning er nødvendig for å bekrefte funnene, og for å identifisere eventuelle bivirkninger.