Digidexo.com

Hva er fordelene med kvikksølv fyllinger blir fjernet?

Hva er fordelene med kvikksølv fyllinger blir fjernet?


Spørsmålet om å fjerne kvikksølvtannfyllinger er kontroversielt. Ifølge Natural Life Magazine, land som Tyskland og Sverige forbød bruk av kvikksølv for fyllinger, mens American Dental Association erklærer fortsatt bruken trygg, bortsett fra de som viser spesifikke allergiske reaksjoner. Grupper av enkeltpersoner legger ut på Internett at de tror deres kroniske helseproblemer er et resultat av giftige forgiftning på grunn av disse fyllinger. Mens striden fortsetter, fjerne kvikksølv fyllinger har flere fordeler.

Eliminere giftstoffer

Debatt om legitimiteten av kvikksølv fjerning i å hjelpe eliminering av giftstoffer fra kroppen har eksistert i årevis mellom tradisjonelle og alternative former for medisin. Etter år med å forsvare sikkerheten til kvikksølv fyllinger, men det amerikanske Food and Drug Administration erkjent deres mulige toksiske effekter, ifølge The Independent. Også i henhold til denne publikasjonen, selv friksjonen mot kvikksølv fra tygging kan frigjøre giftstoffer i systemet. Hvis dette er tilfelle, betyr det ikke ut til at denne utgaven av giftstoffer påvirker alle i samme grad. Tannleger som Dr. Stephen Goldberg mener at svekket immunforsvar komplisere spørsmålet om kvikksølvgiftstoffer, spesielt i deres fjerning. Denne populasjonen kan være i faresonen, og derfor erstatte sine kvikksølv fyllinger for kompositter er en beregnet sikkerhetsnett, men spesielle forholdsregler bør tas for å beskytte pasienten mot ytterligere eksponering toksin under fjerning.

Estetikk

Siden amalgamfyllinger var en gang den populære valget, hvis du ikke har en metall munnen selv, du har sikkert sett noen som gjør. Mens du ser en munn full av sølv var en gang et normalt syn, det er flere tiltalende valg for dagens pasienter. Erstatte kvikksølv fyllinger med komposittfyllinger later et mer naturlig utseende, fordi de er laget av et materiale som er en normal tann farge.

Reduserer Mulig Tooth Fracture

Komposittfyllinger er laget av et mer fleksibelt stoff som kvikksølv. Så, mens kvikksølv fyllinger kan bli kjent som mer holdbare, komposittfyllinger gir med tann svingninger. Denne fleksibiliteten gjør gi-og-ta i tennene, og kutter ned på mulige tann frakturer forårsaket av kvikksølv.

Sterkere tenner

Fjerning av kvikksølv fyllinger og erstatte dem med en sammensatt alternativ fører til en sterkere tann generelt. Mens kvikksølv har en tendens til å svekke strukturen i en tann, komposittfyllinger er mer binding i naturen. Når du fyller et hulrom, trenger mindre tannsubstans også fjernet for en komposittfylling, noe som fører til sterkere tenner i det lange løp.

Følsomhet

Komposittfyllinger er ikke følsom som kvikksølv fyllinger. Kvikksølv fyllinger kan føre til en merkbar reaksjon på varme og kalde stoffer. Derfor fjerne kvikksølv fyllinger skaper en mer hyggelig å spise opplevelse.