Digidexo.com

Hjem Cures for tett nese for babyer

Hvis du er en forelder, når babyen er syk kan du føle deg hjelpeløs. Dette gjelder spesielt når barnet ditt har en tett nese, siden over-the-counter medisiner ble tatt av markedet for babyer og små barn. Men de beste behandlingene for tett nese er vanligvis hjemme rettsmidler, uansett.

Unngå Tørrhet

Starte med rommet der babyen sover. Kjør en luftfukter eller vaporizer i barnerommet, etter produsentens anbefalinger. Fuktigheten i luften vil hjelpe til å rydde babyens nese. Hvis et spedbarn nese er spesielt fylt opp, ta barnet inn på badet og kjøre varmt vann i dusjen, lukke døren og la rommet får god og dampende. Også holde barnet godt hydrert. Gi dem rikelig å drikke. For eldre barn, bør du vurdere en morsom cup og eller halm eller tilby popsicles hvis barnet ikke synes også interessert i drikking. Amming spedbarn bør fortsette sykepleie som normalt. Hvis lunger forstyrrer sykepleie, prøve å holde passasjer så klart som mulig før en sykepleier økt.

Clearing nesegangene

Spedbarn kan ikke blåse nesen for å fjerne slim, så den beste tingen å gjøre er å bruke saltvann dråper og en pære sprøyte. Bruk saltvann dråper, etter instruksjonene på flasken. Disse er ikke medisinert dråper, slik at du kan bruke saltvann dråper etter behov. La dråpene et minutt å jobbe, så klem pære av sprøyten og sett inn i barnets nesebor, peker mot siden av nesen. Slipp pære og suge slim. Fjern den, og klem blære gjentatte ganger mens du peker tuppen inn i en vev. Deretter fortsette å arbeide på samme måte til begge neseborene synes klare. Dersom barnet hater denne prosessen, må du kanskje en annen hjelper til å gjøre det. Distraksjon kan hjelpe deg å holde barnet rolig mens du gjør dette. Prøv å holde deg rolig og snakker i en positiv tone til barnet mens du suge ut nesen.