Digidexo.com

Parasitter hos barn

En parasitt er en type av organisme som trenger å leve av en annen organisme for å overleve. Parasitter som protozoer og ormer kan føre til helseproblemer hos barn ved å skille giftstoffer i og / eller tar næringsstoffer fra kroppen sin.

Vanlige Parasitter

Giardia lamblia er en type protozoer, spres gjennom forurenset vann og avføring, som infiserer et barns tarmene eller galleblæren. En Barnemark kommer inn i kroppen gjennom skitne hender, laken eller klær og infiserer kolon. En rundorm er en parasitt som spres gjennom mat og infiserer tynntarmen og andre organer, ifølge Allergyescape.com. Loppe og midd er parasitter som kan spres gjennom direkte menneskelig kontakt og dyr og fôr på mennesker 'blod. Hodelus, andre parasitter som tar menneskeblod, er bare spres gjennom direkte kontakt med mennesker.

Spread

Mange parasitter spres gjennom dyr avføring, insektbitt, forurenset vann eller mat og håndkontakt. Barn som går i barnehage eller bade i et offentlig basseng får ofte parasittinfeksjoner, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Symptomer

Personer med parasittinfeksjoner har ofte symptomer som diaré, brystsmerter, endringer i avføringsmønster, rumlet i magen, nesetetthet, anal eller nasal kløe, hodepine, magesmerter, oppblåsthet, gass, svimmelhet og kvalme.

Diagnose og behandling

Leger ofte ta prøver av avføring, blod og slim for å se etter tilstedeværelsen av parasitter i barnekropper. Det å være i live Nyhetsbrev sier at barn er ofte gitt reseptbelagte legemidler som behandling for parasittinfeksjoner, inkludert Flagyl for Amoeba infeksjoner og Atabrine for en Giardia lamblia infeksjon.

Forebygging

Det er mulig å forebygge parasittinfeksjoner hos barn ved å ha dem vasker hendene regelmessig med antibakteriell såpe og vann, og holde dem fra å spise uvaskede rå mat.