Digidexo.com

Hvordan miste barnet Belly

De fleste mødre er bekymret for vektøkning og tap etter svangerskapet fordi de ønsker den perfekte magen igjen. En livsstilsendring har skjedd og sette det i betraktning er det som vil gjøre eller ødelegge miste babyen magen. Bli kvitt babyen magen fungerer hvis det gjøres riktig og konsekvent. Les videre for å lære hvordan å miste babyen magen.

Hvordan miste barnet Belly

Mål magen, lår, armer og bryst. Legg merke til målingene og plassere dem på et trygt sted. Du vil ikke bli å se på dine start målinger igjen før Trinn 10.

Vei deg og noter vekten.

Sett dine mål. Være ekte og ærlig.

Finn en diett du kan godt gjelde for kroppen din. Finne ut hva diett som fungerer for deg. Plukk at kosthold og fortsette med det. Diskuter kosthold med legen din.

Velg en øvelse diett som fungerer for deg og babyen din og andre barn i familien din også. En helseklubb som gir utmerket barnehage omsorg eller barnehage er avgjørende. Du får en pause fra barnet og barnet får en pause fra deg mens du trener.

Diskuter øvelse diett med legen din. Fortell din instruktør hva legen råder og de målene du har satt.

•  Tren minst tre ganger i uken. Fire til fem ganger i uken er mye bedre. Du kan holde en stabil tre-dagers arbeid ut med to dager dedikert til en spesiell klasse som spin eller Pilates.

Hold deg til din diett. Konsentrer deg om rå grønnsaker mer enn frukt. Grønnsaker er lavere på karbohydrater og bedre for kroppen din. Frukt har mer sukker.

Vei deg en gang i uken. Husk at muskel veier mer enn fett, så du kan ikke miste så mye vekt selv om du er trimming ned.

Mål deg igjen om seks uker. Legg merke til forskjellen i størrelse. Når du trimmet ned, vil du legge merke til at klærne dine er ikke så tett lenger. Ser ned på magen for å bekrefte at det er flatere, toner og mer tiltalende. Les dine start målinger og sammenligne dine strømmålinger.

Hold på det og ikke stoppe. Bekjenne hver milepæl i programmet. Fortell dine venner, mann og baby. Vær glad når vennene dine legger merke også.

Hint

  • Ikke nok kan sies om betydningen av amming. Keep it up så lenge du kan. Din magen vil tone opp og babyen din vil bli sunnere.
  • Vurdere å endre din diett når du har nådd et platå.