Digidexo.com

Hva er normal Infant fødselsvekt?

Når gravid, håper du for en sunn baby. Du kan føle deg som om magen ikke kunne få noen strammere og babyen din kunne ikke få noen større. Fødselsvekt imidlertid variere til tross for hvor stor du føler deg under svangerskapet, ifølge babycenter.com.

Endringer

Ifølge graviditet-info.net, babyer forvandle raskt. "I det første året av livet, vil en baby tredoble sin fødselsvekt, øke sin lengde med 50 prosent, begynner å vokse tenner, og lære å krype så gå og kanskje til og med si sine første ord." Med alle disse endringene, kan du lurer på hvor viktig en baby fødselsvekt er til hennes helse.

Hva er normalt?

Når et barn blir født, en god indikator på helse er hennes vekt, ifølge graviditet-info.net nettsted. Den gjennomsnittlige fulltermin Babyen veier vanligvis ca 6 pounds, 2 gram. Den gjennomsnittlige høyden er ca 20 inches lang.

Vekttap

Rett etter fødselen, kan mange spedbarn ned i vekt. Dette er ikke et stort problem fordi det ofte bare ekstra væske som blir utgitt. Leger vanligvis se vekttap å sørge for at barnet ikke mister for mye vekt.

Lav fødselsvekt

Babyer som veier mindre enn 3 pounds, er 4 gram anses å ha en svært lav fødselsvekt, ifølge graviditet-info.net. Dette er sjelden og forekommer bare i 1,5 prosent av spedbarn.

Høy fødselsvekt

Noen baby som blir født som er 8 pounds, 14,8 gram eller mer er kjent som å ha en høy fødselsvekt. Dette er vanligvis ikke en stor bekymring, siden det ikke faller inn i "normale" retningslinjer, ifølge graviditet-info.net.

Sunne babyer

Overvåking babyens vekt er et viktig skritt for alle foreldre og lege for å gjøre sammen. Ved å holde orden på vektendringer og utvikling, vil du sikre at barnet vokser til å bli et lykkelig og sunt barn.